«Βολεύτηκαν» με τη «λευκή ισοπαλία» Άρης και ΠΑΟΚ

Must Read

Η τακτική νίκησε το θέαμα και την ουσία στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης. Άρης και ΠΑΟΚ είχαν κατά νου να μη χάσουν. Αποτλέλεσμα; Έμειναν στο στείρο 0-0 με λίγες καλές φάσεις σε ματς που θα ξεχαστεί γρήγορα..

Ο Άρης μόλις στο 3′ απείλησε την εστία του ΠΑΟΚ με τον Καμαρά, αλλά τον σταμάτησε ο Πασχαλάκης, ο οποίος απέκρουσε με το πόδι και στο ριμπάουντ ο Εντιαγέ πλάσαρε σε άδειο τέρμα, αλλά ο Μιχαηλίδης έδιωξε σε κόρνερ.

Η απάντηση του ΠΑΟΚ ήρθε στο 13′ με Ζαμπά και Άκπομ, ενώ ο Άρης είδε και πάλι τον Πασχαλάκη να λέει «όχι» στον Μαντσίνι (20′) και στον  Γκαρσία (25′).

Στο β΄μέρος οι δύο ομάδες έτρεξαν περισσότερο, αλλά οι ευκαιρίες ήταν ακόμα λιγότερες. Σημαντικότερες στο 47′  με τον Γκαρσία για τον Άρη και στο 56′ για τον ΠΑΟΚ σε συνδυασμό Αντρίγια – Μπίσεσβαρ.

Άρης (Τ. Τερζής): Κουέστα, Σάκιτς, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Γκάνεα, Ματίγια, Σάσα, Μαντσίνι, Εντιαγέ (63′ Μπερτόγλιο), Γκαρσία (63′ Ιτούρμπε), Καμαρά.

ΠΑΟK (Ρ. Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Σάστρε, Ίνγκασον, Μιχαηλίδης, Βιεϊρίνια (76′ Σίντκλεϊ), Τσιγγάρας (81′ Κούρτιτς), Σοάρες (65′ Αουγκούστο), Μπίσεσβαρ, Ζαμπά (65′ Ελ Καντουρί), Ζίβκοβιτς, Άκπομ (75′ Τσόλακ).

Τι είπαν…

Αποστόλης Τερζής (Άρης): “Αν κάποιος έπρεπε να κερδίσει, είναι η δική μου ομάδα. Είχαμε μια διπλή ξεκάθαρη ευκαιρία στα πρώτα λεπτά όπου θα μπορούσαμε να είχαμε προηγηθεί, μια καλή ευκαιρία και λίγο αργότερα. Στο β’ ημίχρονο είχαμε δύο κεφαλιές. Ο ΠΑΟΚ δεν είχε ούτε μια τελική στην εστία μας. Τα παιδιά έδωσαν βάση στο μαρκάρισμα. Δεν μπορώ να έχω παράπονο. Συνεχίζουμε για το ματς της Τετάρτης. Θέλουμε να κάνουμε το 3/3 γιατί είναι κάτι που περνάει απ’ το χέρι μας, από τους παίκτες μας που θα έχουν καινούργιο προπονητή από αύριο. Θέλουμε να κάνουμε τις απαραίτητες νίκες για να είμαστε μέσα στην εξάδα. Τα παιδιά τα είδα πολύ καλά στις προπονήσεις μέσα στην εβδομάδα και σήμερα. Αν μια ομάδα έπρεπε να κερδίσει, αυτή είναι η δική μας, σε αντίθεση με τον αντίπαλο που δεν είχε τελική στην εστία μας”.

Ραζβάν Λουτσέσκου (ΠΑΟΚ): “Το παιχνίδι είχε ένταση, με δύο διαφορετικά στιλ. Η μία ομάδα προσπάθησε να δημιουργήσει, η άλλη να πάει στην κόντρα. Στο α’ ημίχρονο υπήρχαν εκατέρωθεν ευκαιρίες, στο β’ μία για την κάθε ομάδα. Είμαι ικανοποιημένος από τα τελευταία 20 λεπτά, για το πώς έπαιξε η ομάδα, παρότι την Πέμπτη είχε ένα κουραστικό ταξίδι στη Δανία και ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο Άρης ήταν εδώ για να προετοιμαστεί για ένα μεγάλο παιχνίδι, έναν τελικό όπως συνήθως είναι το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ”.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This