Ταυτοποιήθηκαν 4 άτομα για το ανέβασμα του πανό με το άθλιο σύνθημα στην Τούμπα

«Βάζουμε τέλος στο χουλιγκανισμό. Η δικαιοσύνη έχει το λόγο», ανέφερε σε ανάρτησή του ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος

Must Read

Το γεγονός ότι η ΕΛ.ΑΣ. έφτασε στην ταυτοποίηση των υπευθύνων για την ανάρτηση του πανό που έγραφε «Αδέρφια κρατάτε γερά» στην Τούμπα, την ημέρα της ρεβάνς του ΠΑΟΚ με τη Μίντιλαντ, ανάφερε σε σημερινή ανάρτησή του ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. «στο πλαίσιο ερευνών που διενεργούνται από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας σε Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, σχετικά με ανάρτηση πανό σε ποδοσφαιρικό αγώνα που έλαβε χώρα 24-02-2022 στη Θεσσαλονίκη, ταυτοποιήθηκαν μέχρι στιγμής τέσσερα (4) άτομα».

Το επαίσχυντο πανό ανέβασαν κάποιοι αμετανόητοι χούλιγκανς στις εξέδρες της έδρας του «δικέφαλου του Βορρά», το οποίο αποτέλεσε, ξεκάθαρα, κίνηση συμπαράστασης προς τους προφυλακισμένους δολοφόνους του Άλκη Καμπανού, παρά το γεγονός ότι κάποιοι «εξυπνάκηδες» ισχυρίστηκαν πως αφορούσε τους… Ουκρανούς πολίτες που μάχονται ενάντια στη ρωσική εισβολή.

Η απαράδεκτη αυτή κίνηση καταγράφηκε από την αστυνομία, με την Εισαγγελία Θεσσαλονίκης να ξεκινά προκαταρκτική εξέταση και τον Τάκη Θεοδωρικάκο να ζητά να βρεθούν άμεσα οι υπεύθυνοι. «Η Ελληνική Αστυνομία ταυτοποίησε τους υπόπτους που ανήρτησαν το πανό με άθλιο περιεχόμενο την προηγούμενη Κυριακή στο γήπεδο της Τούμπας. Βάζουμε τέλος στο χουλιγκανισμό. Η δικαιοσύνη έχει το λόγο», έγραψε στην ανάρτηση του ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This