Υπόθεση Κουτσοσπύρου: Δεν υφίσταται αλλοίωση αποτελέσματος – Δεν υπάρχει κατηγορούμενος παίκτης

Must Read

*Αναδημοσίευση από dikisports.blogspot.com

Το πλέον κομβικό σημείο στην υπόθεση παράνομου στοιχηματισμού που εξετάζεται στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ, είναι η τεκμηρίωση της χειραγώγησης, όπως αποκάλυψε η «Δίκη στο Open».

Ο πρώην τεχνικός διευθυντής του Παναιτωλικού Χρήστος Κουτσοσπύρος πόνταρε στην επίδειξη προσυννενοημένης κίτρινης στον ποδοσφαιριστή της ομάδας Ντέρεκ Κορνέλιους, μετά από «εθιμικά νόμιμη» εντολή του προπονητή στα τελευταία λεπτά. Το ίδιο πόνταραν και άλλοι τρεις στοιχηματικοί λογαριασμοί προσώπων που φέρονται να διάκεινται φιλικά στον Κουτσοσπύρο.

Η Sportradar έχει γνωμοδοτήσει για την ευθύνη των ομάδων σε ανεπιτυχή χειραγώγηση που δεν προκαλεί αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα. Άλλωστε ο Κορνέλιους που δέχτηκε την κίτρινη δεν είναι κατηγορούμενος από την Επιτροπή.

Η βαρύτερη ποινή είναι το χρηματικό πρόστιμο των 300.000 ευρώ. Αντίθετα, ο πρώην τεχνικός διευθυντής της ομάδας του Αγρινίου κινδυνεύει με δεκαετή αποκλεισμό ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο.

Πάντως, η εισηγήτρια της Επιτροπής Δεοντολογίας έχει προτείνει τον υποβιβασμό του Παναιτωλικού.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This