Νέα έκπληξη στο πρωτάθλημα: Παναιτωλικός – Άρης 3-1

Must Read

Σε πρωτάθλημα των εκπλήξεων μετατρέπεται το φετινό. Μία μέρα μετά τη νίκη του Βόλου (1-0 την ΑΕΚ) στη Ριζούπολη, ήρθε η νίκη του Παναιτωλικού με 3-1 στο Αγρίνιο επί του Άρη. Οι «κίτρινοι» της Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με τις δηλώσεις των παραγόντων του φέτος έχουν στόχο τόσο το πρωτάθλημα, όσο και το Κύπελλο και σε αυτό το στόχο κινήθηκε ο μεταγραφικός του σχεδιασμός.

Όμως η… προσγείωση ήρθε απότομα από τον Παναιτωλικό που στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος είχε πάρει τα εύσημα της καλής εμφάνισης, αλλά όχι τους βαθμούς χάντοντας 1-0 από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Ο Σενγκέλια άνοιξε το σκορ στο 15′ για τους Αγρινιώτες για να ισοφαρίσει ο Πάλμα στο 20′. Όμως υπήρχαν απαντήσεις. Ο Καρέλης (63′) και ο Νταγκό (77′) με δικά τους γκολ έδωσαν το τρίποντο στον Παναιτωλικό.

Διαιτητής: Παπαπέτρου Αναστάσιος (Αθηνών)/

VAR: Γκάμαρης Ανδρέας (Αθηνών)

Βοηθοί: Πετρόπουλος Τρύφωνας (Αρκαδίας), Βεργέτης Δημήτριος (Αργολίδας)

Κόκκινη: Ντίας (90+3/δεύτερη κίτρινη)

Κίτρινη: 37′ Ντουκουρ’ε

Παναιτωλικός: Ανέστης, Αποστολάκης (83′ Λιάβας), Κορνέλιους, Λάρσον, Χατζηθεοδωρίδης, Μλάντεν, Φλόρες (59′ Ντουάρτε), Ντίαζ, Σενγκέλια (71′ Μόρσεϊ), Νταγκό (83′ Χουχούμης), Καρέλης (83′ Ζοάο Πέδρο).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣΚουέστα, Εμπακατά, Πίρσμαν, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Ντουκουρέ, Μάνου Γκαρθία (73′ Ζερβινιό), Μαντσίνι (62′ Καμάτσο), Ιτούρμπε (73′ Γκαρσία), Πάλμα (62′ Παπέ Σεΐχ), Γκρέι (85′ Χατζηιωάννου).

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This