Απίστευτο φινάλε στην Τούμπα με δύο γκολ στις καθυστερήσεις

Must Read

Εσπασαν καρδιές στην Τούμπα. Ο ΠΑΟΚ προιηγήθηκε στο 12′ (Κούρτιτς με πέναλτι), βρέθηκε να παίζει με παίκτη παραπάνω από το 82′ και κυνηγούσε με πείσμα ένα δεύτερο γκολ. Συνέβη το ακριβώς αντίιθετο και μάλιστα από ένα… δικό του παιδί, τον 22χρονο Γιώργο Τζοβάρα που είναι προϊόν των Ακαδημιών του Δικεφάλου, αλλά συνεχίζει την καριέρα του στον Ατρόμητο. Ο Τζοιβάρας ισοφάρισε (1-1), αυτό ήταν το πρώτο του γκολ στην Σούπερ Λίγκα, αλλά δεν το πανηγύρισε.Το ματς έδειχνε να… στραβώνει για τους γηπεδούχους μέχρι – κυριολεκτικά – στην εκπνοή, στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων ένα σουτ – απελπισίας του Νάρεϊ βρήκε δίχτυα! Λύτρωση (2-1) για τον ΠΑΟΚ, τον κόσμο του και ψυχρολουσία για τον Ατρόμητο που «χτύπησε» το παιχνίδι ακόμα κι όταν υστερούσε αριθμητικά.

Κι όμως το ματς έδειχνε να είναι «περίπατος» για τον γηπεδούχο ΠΑΟΚ. Κέρδισε πέναλτι στο 12′ μέσω VAR (χέρι του Χατζησαΐα σε κεφαλιά του Ίγκασον) που εκτέλεσε εύστοχα ο Κούρτιτς.

Από εκεί κι ύστερα το ματς ήταν ρεσιτάλ χαμένων ευκαιριών γισα τους γηπεδούχους που δεν συνειδητοποίησαν ότι η μπάλα μπορεί να.. τιμωρήσει την αστοχία τους.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια (Σάστρε 70΄), Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Τσαούσης, Κούρτιτς (Σβαμπ 80’_, Ντάντας (Μπίσεσβαρ 76΄), Αουγκούστο (Φ.Σοάρες 80′), Νάρεϊ, Α. Ζίβκοβιτς, Μπράντον Τόμας (Ολιβέιρα 63′)

Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Σουάρεθ, Χατζηισαΐας, Ντε Μποκ, Γκονζάλεζ, Κουέν, Μουνίθ (Οικονομίδης 92′), Τζαβίδας (Ροτάριου 63′), Κλωναρίδης (Τζοβάρας 80′) Ρομπάιγ (Κάρτανσιον 63′)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This