Δύο τα γκολ, διπλό το κέρδος για την ΑΕΚ στο 2-0 με τον Παναιτωλικό

Must Read

Η ΑΕΚ πέρασε σχετικά άνετα από το Αγρίνιο (2-0 τον Παναιτωλικό), αλλά το κέρδος της ήταν διπλό, πέρα από τους τρεις βαθμούς.

Κατ΄αρχήν συστήθηκε στο ελληνικό πρωτάθλημα ο Χάρολντ Μπουκουντί ο οποίος έπαιξε ένα ημίχρονο, στο β’ και ήταν ο καθοριστικός παράγοντας στο δεύτερο γκολ της ομάδας του. Ο 24χρονος αμυντικός με καταγωγή από το Καμερούν που έχει γεννηθει κι έχει κάνει καριέρα στη  Γαλλία, έδειξε ότι μπορεί να «κουμπώσει» στην άμυνα, ενώ με το ύψος του (1,91 μ.) μπορεί  να δώσει λύσεις στις στημένες φάσεις στην αντίπαλη περιοχή, όπως έγινε στο 75’ όταν από εκτέλεση κόρνερ του Άμραμπατ, έπιασε την κεφαλιά η μπάλα κόντραρε στον Μπλάντεν και κατέληξε στα δίχτυα του Παναιτωλικιού. Εξαιρετικό και το τάκλιν στον Ντίαζ που είχε μπει στην περιοχή της Ένωσης.

Το δεύτερο κέρδος είναι ο Κώστας Γαλανόπουλος. Μπήκε στο 83΄στη θέση του Γκατσίνοβιτς, επιστρέφοντας μετά από ένα χρόνο σε αγώνα πρωταθλήματος. Τα προβλήματα τραυματισμών φαίνεται να ανήκουν στο παρελθόν. Σε αντίθεση με τον Μπουκουντί ο Γαλανόπουλος δεν χρειάζεται να… συστηθεί. Όλοι ξέρουν τι μπορεί να δώσει και τι να περιμένουν.

Η ΑΕΚ από την αρχή του ματς είχε το «πάνω χέρι», αλλά παρά την υπεροχή της το γκολ άργησε να έρθει. Στο 48’ ο Λιβάι Γκαρσία (αριστερά στην κεντρική φωτογραφία) επεχείρησε μακρινό σουτ και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του Ανέστη που μέχρι εκείνη την ώρα είχε κρατήσει το μηδέν. Το γκολ αυτό ήταν το πρώτο του 24χρονου από το Τρίνινταντ Τομπάγκο (πέρσι είχε σκοράρει 7 φορές στο πρωτάθλημα).

Στα αρνητικά του ματς η αντίδραση του Γιώργου Τζαβέλλα στα αποδυτήρια στην ανάπαυλα. Λίγα λεπτά νωρίτερα (43’ ) είχε απειληθεί σύραξη στο γήπεδο με τον συνεργάτη του Αναστασίου (Λαγκαδιανός) να δέχεται κόκκινη κάρτα και του Αλμέιδα (Ομάρ Ζαρίφ) κίτρινη. Στην ένταση που υπήρχε χτύπησε κι έσπασε ένα τζάμι των αποδυτηρίων. Χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για να προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες στο χέρι του που αιμοραγούσε. Τραυματίας αποχώρησε και ο Σιμάνσκι.

Κίτρινη: Αποστολάκης (6’),  Χατζηθεοδωρίδης (44’) – Ελίασον (21’), Ρότα (44’), Χατζισαφί (62′)

Διαιτητής: Διαμαντόπουλος

Βοηθοί: Δημητριάδης, Τριανταφύλλου

Τέταρτος: Φίτσας

VAR: Παπαδόπουλος

AVAR: Χριστακόγλου

Παναιτωλικός (Γιάννης Αναστασίου): Ανέστης, Αποστολάκης, Λάρσον, Κορνέλιους, Χατζηθεοδωρίδης, Μλάντεν (81′ Μόρτενσον), Ντουάρτε (60′ Κολοβός), Ντίας, Σενγκέλια (74′ Φλόρες), Καρέλης (81′ Πέδρο), Νταγκό (60′ Μόρσεϊ).
ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα):  Στάνκοβιτς, Ρότα (74′ Μάνταλος), Βίντα, Τζαβέλλας (46′ Μουκουντί), Χατζισαφί (65′ Μοχαμαντί), Σιμάνσκι, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Γκαρσία, Αραούχο, Ελίασον (65′ Άμραμπατ).

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This