Αυτός ο Ολυμπιακός δεν… βλέπεται – Ήττα και από τον Άρη (2-1)

Must Read

Ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να βάλει… φρένο στην κατηφόρα που έχει πάει. Στις πολλές κακές φετινές του εμφανίσεις προσέθεσε άλλη μια σε μια έδρα μάλιστα που είχε συνηθίσει, εύκολα ή δύσκολα να περνάει. Στου Χαριλάου.

Βρήκε όμως απέναντι του τον Άρη που κατάφερε να… φέρει τούμπα το ματς και να νικήσει με 2-1.

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν προσέθεσαν απλά μια κακή εμφάνιση, αλλά έδειξαν ότι δεν μπορούν να διαχειριστούν ένα ματς ακόμα κι όταν αυτό ξεκινά με τις καλύτερες προοπτικές.

Μόλις στο 15ο λεπτό ο Μασούρας αξιοποίησε κατά τον καλύτερο τρόπο την έξοχη μπαλιά του Κορεάτη Ίνμπομ Χουάνγκ,ο οποίος χωρίς να κοιτάξει τροφοδότησε τον σκόρερ.

Αυτό το γκολ όμως δεν ήταν αρκετό να κερδίσει σε μια «καυτή έδρα» απέναντι σε μια ομάδα που ήθελε τη νίκη. Με γκολ των Μαντσίνι (76′) και Πάλμα (80′) έφεραν την ανατροπή και πήραν νίκη (2-1).

Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» δέχεται ήδη κριτική για τον τρόπο που παρέταξε την ομάδα και διαχειρίστηκε το ματς. Μετά το γκολ οι παίκτες που πήραν… θέσεις άμυνας, κοίταξαν να διαφυλάξουν το αποτέλεσμα χωρίς να σκεφτούν (και να σκεφτεί) το απλό, ότι επί 75′ δεν μπορείς να αντέξεις με τόσες χτυπητές αμυντικές αδυναμίες. Ήδη ο Ολυμπιακός ανακοίνωση τη λύση της συνεργασίας με τον 39χρονο τεχνικό.

Το αποτέλεσμα; Ο Άρης φτάνει στους 10 βαθμούς και στην 3η θέση, ενώ ο περσινός πρωταθλητής έχει μείνει 5ος με 8 και στο «-7» από την κορυφή.

Σε αντιθεση με τον Κορμπεράν ο Άλαν Πάρντιου, ο τεχνικός του Άρη στο ντεμπούτο του έκανε σωστές αλλαγές και διαχειρίστηκε με τον καλύτερο τρόπο το ματς.

Στο ντεμπούτο ο Χάμες Ροντρίγκες είχε λίγες καλές ενέργειες και στη συνέχεια… προσπαρμόστηκε στο παιχνίδι των συμπαικτών του.

Διαιτητής: Τάμας Μπόγκναρ (Ουγγαρία)
Βοηθοί: Μπάλας Μπούζας (Ουγγαρία)
Τέταρτος: Πέτερ Κόμπορ (Ουγγαρία)
VAR: Ευάγγελος Μανούχος (Αργολίδας)
AVAR: Μπάλας Μπέρκε (Ουγγαρία)ν

Άρης (ΆλαΠάρντιου): Κουέστα, Εμπακατά, Μαζικού, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Νταμπό (87′ Πίρσμαν), Ντιόπ, Μαντσίνι, Ιτούρμπε (68′ Καμάτσο), Μανού Γκαρσία (88′ Ζερβίνιο), Γκρέι (60′ Πάλμα).
Ολυμπιακός (Κάρλος Κορμπεράν): Βατσλίκ, Ρέαμπτσιουκ, Μπα, Μανωλάς, Βρσάλικο (63′ Άβιλα),  Ίνμπομ Χουάνγκ (78′ Ουί Τζο Χουάνγκ), Εμβιλά, Μπιέλ, Χάμες (71′ Καμαρά), Μασούρας (78′ Μπόουλερ), Ελ Αραμπί (63′ Μπακαμπού).

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This