Πλήρωσε την αστοχία της η ΑΕΚ στην Τρίπολη, 1-1 με τον Αστέρα

Must Read

Η ΑΕΚ προσπάθησε, κυνήγησε την έβδομη σερί νίκη της στο πρωτάθλημα, αλλά έμεινε στην ισοπαλία (1-1) και το νικηφόρο σερί… υποβαθμίστηκε σε αήττητο χάνοντας την ευκαιρία να πλησιάσει τον Παναθηναϊκό που έχασε τους δύο πρώτους βαθμούς του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Κι όμως η Ένωση προσπάθησε, έφθασε στην πηγή, αλλά το νερό της νίκης δεν το ήπιε! Βασικός υπεύθυνος σε αυτό ο τερματοφύλακας του Αστέρα Νίκος Παπαδόπουλος που είχε καθοριστικές απεμβάσεις, κε κορυφαία ίσως αυτή του 45′ όταν σταμάτησε τον Λιβάι Γκαρσία.

Όμως οι δύο βαθμοί δεν είναι η μόνη απώλεια. Στο 18′ τραυματίστηκε ένας από τους πιο φορμαρισμένους παίκτες της, ο Ελίασαν που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Υπάρχουν και παράπονα. Η ΑΕΚ διαμαρτύρεται για την απόφασητου διαιτητή Φωτιά να μην δείξει δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Μπαράλες στο 38′ όταν ο φορ του Αστέρα έκανε φάουλ στο ημικύκλιο της περιοχής στον Σιμάνσκι.

Στο 50′ άνοιξε το σκορ όταν η ΑΕΚ κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Σίτο στον Γκατσίνοβιτς με τον Άμραμπατ (52′) να ευστοχεί (1-0).

Έχασε ευκαιρία στο 55′ με τον Μοχαμαντί και δέχτηκε την ισοφάριση στο 58′ με τον Κρέσπι να σουτάρει, η μπάλα να αλλάζει πορεία στο απλωμένο πόδι του Τζαβέλλα και καταλήγει στα δίχτυα.

Διαιτητής: Φωτιάς (Πέλλας)

Βοηθοί: Νικολαϊδης (Μακεδονίας), Παπαδάκης (Ηρακλείου)

4ος: Αγγελάκης (Μακεδονίας)

VAR: Τσαγκαράκης (Χανίων)

AVAR: Νικολακάκης (Λασιθίου)

Κίτρινη κάρτα: 29′ Μπαράλες, 54′ Ριέρα, 69′ Ιγκλέσιας, 71′ Μουνάφο – 73΄ Σιμάνσκι, 76′ Αραούχο

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Καρμόνα, Καστάνιο, Τζουκάνοβιτς, Τασουλής, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Ριέρα (84′ Άλβαρες), Σίτο (75′ Τιλίκα), Κρέσπι (90+5′ Ντομίνγκεθ), Μπαράλες (84′ Μπενίτο).

ΑΕΚ: Αθανασιάδης, Ρότα, Μήτογλου, Τζαβέλλας, Μοχαμαντί (80′ Μάνταλος), Σιμάνσκι (80′ Τσούμπερ), Πινέδα (46′ Γιόνσον), Ελίασον (20′ λ.τρ. Άμραμπατ), Γκατσίνοβιτς, Αραούχο, Λιβάι Γκαρσία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This