Χωρίς άμυνα ο Παναθηναϊκός στη Μόσχα – Έχασε από την Χίμκι (video)

Must Read

Για περίπου τρία δεκάλεπτα άντεξε ο Παναθηναϊκός στη Μόσχα, χάνοντας στο τέλος από την Χίμκι με 17 πόντους (103-86).

Η Χίμκι ήταν αδύνατο να χάσει έχοντας 15/29 τρίποντα, τον Σβεντ με 26 πόντους και 7 ασίστ και 40 έναντι 19 ριμπάουντ. Οι παίκτες του Πεδουλάκη δεν έπαιξαν άμυνα και ως φυσικό επακόλουθο έχασαν δίκαια από τους Ρώσους. Ο Καλάθης έκανε double – double με 10π. και 11 ασίστ, ο Φριντέτ πρόσθεσε άλλους 16, ενώ ελπιδοφόρα εμφάνιση έκανε ο Ουέσλι Τζόνσον με 8 πόντους και 3 ριμπάουντ.

Τα πέντε επιθετικά της Χίμκι στο 33-33 ήταν πληγή, αφού οι ψηλοί έβγαιναν έξω για να παίξουν άμυνα με αλλαγές, όμως ο Παναθηναϊκός είχε τον Καλάθη με 6 ασίστ και έκανε το πρώτο του λάθος στο 22’. Ήταν φοβερό που στο ημίχρονο (50-55) ο Καλάθης είχε 8 ασίστ, ο Ράις είχε 5 και ο Φριντέτ άλλες δύο. Τα 18/27 δίποντα και 4/8 τρίποντα έδιναν όμως μόνο ένα +5 στους πράσινους, ενώ ο Φριντέτ έκανε εξαιρετικό ματς από το 15΄και μετά. Το ερώτημα ήταν το αν ο Παναθηναϊκός θα άντεχε στο ρυθμό των γηπεδούχων για άλλα 20 λεπτά.

Εκπληκτικός ο Σβεντ

Το 10-2 των Ρώσων σε 3’ σήμανε συναγερμό και τάιμ άουτ στο 60-57. Ο Παναθηναϊκός ανταπεξήλθε χάρη στο Φριντέτ. Ο Αμερικανός γκαρντ έκανε τρομερό τελευταίο πεντάλεπτο επιθετικά και δημιουργικά, ενώ οι διαιτητές χρέωσαν μια αστεία τεχνική ποινή στον Πεδουλάκη για το 70-68 στο 28’. Το 77-70 ήρθε απόρροια της κακής άμυνας, με τον Ράις να δίνει «φιλί ζωής» για το 77-73 στο δεκάλεπτο και τον Παναθηναϊκό να έχει δεχτεί 27 πόντους στην περίοδο, με άλλο 10-2 στο τέλος.

Το 85-75 από τον εκπληκτικό Σβεντ στο 33’ έδειξε να γέρνει την πλάστιγγα στην πλευρά των Ρώσων. Για δύο λεπτά ο Παναθηναϊκός έπαιξε καταπληκτική άμυνα και το σκορ έγινε 87-82 στο 35’. Όμως μέχρι το τέλος το επιμέρους σκορ έγινε 16-5, με τους πράσινους να παρατάνε το ματς στο τελευταίο δίλεπτο, κάνοντας εκτός των άλλων και πολύ κακές επιλογές στην επίθεση με το 103-87 να έρχεται φυσιολογικά.

Τα δεκάλεπτα: 25-29, 50-55, 77-73, 103-86

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This