Και τώρα ΑΕΚ για τον Παναθηναϊκό μετά το «τρίποντο» στον Βόλο

Must Read

Ο Παναθηναϊκός έκανε το καθήκον του, με ξέσπασμα στο ξεκίνημα του β΄ μέρους νίκησε 2-0 τον Βόλο και τώρα περιμένει την ΑΕΚ στο ντέρμπι – τίτλου την Κυριακή στη Λεωφόρο. Οι «πράσινοι» έκαναν έδρα τους το Πανθεσσαλικό με περισσότερους αππό 10.000 οπαδούς τους στο γήπεδο, αλλά καρδιοχτύπησαν.

Στο πρώτο μέρος είχαν μόλις δύο σημαντικές ευκαιρίες για γκολ. Στο 17′ με τον Μαντσίνι, από έξοχη κίνηση του Παλάσιος και στο 34΄ με τον Ιωαννίδη. Για 135′ λεπτά οι «πράσινοι» δεν μπορούσαν να νικήσουν τη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος.

Η επιστροφή στο γήπεδο ήταν διαφορετική. Στο 14ο δευτερόλεπτο ο Μαντσίνι έκανε παράλληλη σέντρα, ο Ιωαννίδης πετάχτηκε και άνοιξε το σκορ, αλλά και το δρόμο της νίκης.




 Λίγο αργότερα (65′), ο Σπόραρ που είχε πάρει τη θέση του Ιωαννίδη έγινε και αυτός σκόρερ για τους «πράσινους» μετά από σέντρα – και πάλι – του Μαντσίνι και κεφαλιά του Σλοβένου (0-2).




Ο Γιοβάνοβιτς παρέταξε την ομάδα του με πέντε αλλαγές σε σχέση με το ματς της Τούμπας. Οι Σάρλια, Κώτσιρας, Μαντσίνι, Βέρμπιτς και Ιωαννίδης πήραν τη θέση των Σάντσες, Κουρμπέλη, Σένκεφελντ, Μπερνάρ και Σπόραρ.

Ο Βόλος δεν ήταν ανταγωνιστικός. Προσπάθησε να απειλήσει μετά το 2-0 και στο 83΄ έχασε την καλύτερη ευκαιρία του με τον Μπαριέντος (έδιωξε σε κόρνερ ο Μπάγκνουσον).

Κίτρινη: 2′ Μεταξάς, 39′ Γκάγκι, 68′ Σιέλης, 81′ Καρτάλης, 89′ Μπαριέντος – 35′ Μαντσίνι

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)

Βοηθοί: Κωσταράς (Αιτωλοακαρνανίας), Δημητριάδης (Μακεδονίας)

4ος: Τζοβάρας (Φθιώτιδας)

VAR: Φωτιάς (Πέλλας), Κόλλιας (Ηπείρου)

Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Κότνικ – Άλχο, Πίρινεν, Σιέλης, Λούνα – Τσοκάνης (46′ Μπαριέντος), Μεταξάς (82′ Οικονομίδης), Γκάγκι (67′ Σι) – Τσίρινος (67′ Πιρές), Οζέγκοβιτς, Ντέλετιτς (79′ Καρτάλης).

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Χουάνκαρ (74′ Πούχατς), Σάρλια, Μάγκνουσον, Κώτσιρας, Πέρεθ, Τσέριν (69′ Τσοκάι), Μαντσίνι, Βέρμπιτς (69′ Κλεϊνσχέιλερ), Παλάσιος (60′ Μπερνάρ) και Ιωαννίδης (60′ Σπόραρ).




Η βαθμολογία

 

Οι επόμενοι αγώνες

Κυριακή 30 Απριλίου

20:00 Ολυμπιακός – Βόλος

20:00 ΠΑΟΚ – Άρης

20:00 Παναθηναϊκός – ΑΕΚ

Τετάρτη 3 Μαΐου

20:00 ΑΕΚ – Ολυμπιακός

20:00 Άρης – Βόλος

20:00 Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ

Κυριακή 7 Μαΐου

20:00 Άρης – ΑΕΚ

20:00 Βόλος – ΠΑΟΚ

20:00 Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

Κυριακή 14 Μαΐου

20:00 ΑΕΚ – Βόλος

20:00 ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός

20:00 Παναθηναϊκός – Άρης

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This