Τα κέρδη της ΑΕΚ από το φιλικό, 3-0 στο Βόλο

Must Read

Η ΑΕΚ συνεχίζει εκεί απ’ όπου σταμάτησε πέρσι. Με νίκες! Κέρδισε τις εντυπώσεις στο εκτός έδρας φιλικό με το Βόλο. Δεν ήταν η νίκη (3-0), αλλά οι δοκιμές που κάνει ο Ματίας Αλμέιδα για να περάσει νέα στοιχεία στο παιχνίδι των πρωταθλητών.

Το πρώτο φιλικό επί ελληνικού εδάφους είχε σημασία αφού η πρώτη της αγωνιστική υποχρέωση είναι οι αγώνες της στον γ’ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ τον άλλο μήνα. Αύριο το μεσημέρι θα ξέρει τουλάχιστον το ζευγάρι από το οποίο θα προκύψει ο αντίπαλός της.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν το καλύτερο διάστημα του αγώνα. Στο 22′ με γκολ του Λιβάι Γκαρσία είχε ήδη πάρει προβάδισμα δύο γκολ. Στην επανάληψη οι πολλές αλλαγές, αλλά και η ζέστη επηρέασαν τους ποδοσφαιριστές.

Υπήρχαν οι αυτομματισμοί της περσινής σεζόν, οι ποδοσφαιριστές της ήξεραν να κρατούν τις θέσεις τους, ο Λιβάι Γκατσία συνέχισε να είναι η αξιόπιστη  δύναμη στην επίθεση, ενώ ο Ζίνι, ο ηλικίας 21 χρόνων επιθετικός από την Ανγκόλα που αποκτήθηκε πέρσι έδειξε ότι θα «χτυπήσει» με αξιώσεις την πόρτα της ενδεκάδας.

Θετικό και το ανεπίσημο ντεμπούτο του Πισάρο που πέρασε ως αλλαγή στο β’ μέρος. Είχε καλές συνεργασίες με τους νέους του συμπαίκτες και έχασε δύο ευκαιρίες στο 71′ και στο 90′.

Στο 16′ ο Ζίνι απέφυγε τον τερματοφύλακα του Βόλου Κόκσιτς και μοίρασε στον Λιβάι Γκαρσία που βρισκοταν σε θέση βολής και άνοιξε το σκορ. Σοτ 22′ ήταν η σειρά του Μαχαμάντι να κάνει τη ασίστ στον Λιβάι που «έγραψε» το 2-0, ενώ σουτ του Μαχαίρα στο 50′ διαμορώθηκε το τελικό 3-0.

Βόλος: Κόστιτς (61′ Παπαδόπουλος), Μύγας (76′ Τάχατος), Κρούζλιακ, Σιέλης (42′ λ.τρ. Ασλανίδης), Κίτσος (66′ Λούνα), Τσοκάνης (61′ Μπαριέντος), Γκλάβτσιτς (76′ Μεταξάς), Τρουιγιέ (76′ Καραγιάννης), Ντέλετιτς (46′ Άλχο), Μραζ (46′ Κόμπα), Μωραΐτης.
ΑΕΚ (α’ ημίχρονο): Στάνκοβιτς, Σιντιμπέ, Βίντα, Μουκουντί, Μοχαμάντι, Σιμάνσκι, Ελίασον, Γιόνσον, Ζίνι, Τσούμπερ, Γκαρσία (β’ ημίχρονο): Αθανασιάδης, Ρότα, Μήτογλου, Γεμπόα, Χατζισαφί, Γαλανόπουλος, Λαμαράνα, Πισάρο, Μαχαίρας, Άμραμπατ, Φαν Βέερτ.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This