Ένταση πριν το ματς Ντινάμο Κιέβου – Άρης στο Βουκουρέστι για αυτό το πανό

Must Read

Φωτιά βάζει η Ουκρανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία στον αγώνα ρεβάνς του Άρη με την Ντιναμο Κιέβου για τα προκριματικά του Κόνφερενς Λιγκ, που γίνεται, λόγω πολέμου, απόψε (20:00) στο Βουκουρέστι.

Όπως έγινε γνωστό η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας έστειλε επιστολή στην ΟΥΕΦΑ με την οποία ζητά την τιμωρία της ελληνικής ομάδας εξαιτίας ενός πονό που αναρτήθηκε στο πρώτο ματς στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στη Θεσσαλονίκη. Σε αυτό οι οπαδοί του Άρη είχαν γράψει στα αγγλικά «Τσακίστε Αζόφ και Ναζί» (κεντρική φωτογραφία).

Οι Ουκρανοί θεωρούν το σύνθημα πολιτικό, κάτι που απαγορεύεται από τους κανονισμούς της ΟΥΕΦΑ.

Θυμίζουμε ότι το ματς έγινε κάτω από έντονα φορτισμένη ατμόσφαιρα λόγω της δολοφονίας του Μιχάλη Κατσουρή, ενώ ο σκόρερ του Άρη ο Λουίς Πάλμα αφιέρωσε το γκολ στον οπαδό της ΑΕΚ.

Οι περισσότεροι θεωρούν ότι η κίνηση αυτή των Ουκρανών δεν έχει τύχη αφού ο παρατηρητής του αγώνα δεν ζήτησε να κατέβει το επίμαχο πανό, όπως συμβαίνει συχνά σε αυτές τις περιπτώσεις. Πολύ απλά οι Ουκρανοί που θέλουν την πρόκριση, όπως και ο Άρης, διάλεξαν αυτό το δρόμο για να φανατίσουν τους ποδοσφαιριστές τους και το κοινό στο εσωτερικό της χώρας.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This