Τούμπα και Αντρίγια Ζίβκοβιτς οδήγησαν τον ΠΑΟΚ στα πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ, 3-0 τη Χάιντουκ

Must Read

Η Τούμπα διψούσε για την πρόκριση στον αγώνα του ΠΑΟΚ με την Χάιντουκ. Κι οι ποδοσφαιριστές του πήραν την ενέργεια και την μετέτρεψαν σε εντυπωσιακή νίκη με 3-0! Τώρα περιμένει τον νικητή του αγώνα της Ρόζενμποργκ με τη Χαρτς στα δύο κρίσιμα ματς που θα δώσουν εισιτήριο για τους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ.

Ο Δικέφαλος…. τηρώντας την παράδοση να μετατρέπει σε θρίλερ τους αγώνες του  ξεκίνησε άσχημα. Η Χάιντουκ έχασε δύο ευκαιρίες μέχρι το 12′ όταν ο Οφόε σταμάτησε με πέναλτι τον Κωνσταντέλια. Από την άσπρη βούλα ευστόχησε ο Σβαμπ και.. 1-0.

Η πίεση των Κροατών έγινε εντονότερη στη συνέχεια, αλλά στο β’ μέρος η εικόνα άλλαξε. Νέο καρδιοχτύπι με μοναδική ευκαιρία του Κωνσταντέλια που σχεδόν εξ επαφής δεν μπόρεσε να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα (52′).

Η Τούμπα έβραζε, προσπαθούσε να δώσει δύναμη στους παίκτες. Μαζί με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ και 50 φίλοι της Παρτιζάν που ήρθαν από το Βελιγράδι για να υποστηρίξουν την ελληνική ομάδα με την οποία έχουν εξαιρετικές σχέσεις.

Το ματς κρεμόταν σε μια κλωστή, η Χάιντουκ προσπαθούσε να απαντήσει, αλλά ένας Σέρβος ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς αποφάσισε να δράσει. Στο 79′ αξιοποίησε την υπέροχη μπαλιά του Μπράντον Τόμας κάνοντας το 2-0, ενώ στο 85′ έβαλε το κερασάκι στην τούρτα με ένα τρίτο γκολ.

Οι ποδοσφαιριστές της Χάιντουκ τα είχαν χαμένα. Σε δύο αγώνες έχασαν του κόσμου τις ευκαιρίες, αλλά ο ΠΑΟΚ δεν είχε σημειώσει απλά πρόκριση, αλλά θρίαμβο!

Αν δεν ήταν ο Ζίβκοβιτς ο μεγάλος πρωταγωνιστής θα ήταν ο γκολκίπερ του Δικεφάλου Κοτάρσκι. Ήταν αυτός που με τις επεμβάσεις του έδινε ηρεμία στους συμπαίκτες του. Σε μεγάλο ποσοστό οφείλεται σε αυτόν το μηδέν στην άμυνα.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Κετζιόρα, Εκόνγκ, Κουλιεράκη, Μπάμπα, Σβαμπ, Τσιγγάρας (62′ Φελίπε Σοάρες, 73′ λ.τρ. Οζντόεφ), Νάρεϊ (62′ Τάισον), Κωνσταντέλιας, Ζίβκοβιτς, Σαμάτα (78′ Μπράντον Τόμας).

Χάιντουκ: Λούτσιτς, Μουφί, Σάρλια, Ντιαλό, Μέλνιακ, Σίγκουρ, Κροβίνοβιτς (58′ Μπενραού), Σαχιτί (58′ Ντόλτσεκ), Οτζίτζα Οφόε, Μλάκαρ, Λιβάγια.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This