Ο Μαντσίνι κράτησε όρθιο, για τη ρεβάνς, τον Παναθηναϊκό με γκολ στο 90+5′ ! Ήττα από την Μπράγκα με 2-1

Must Read

Ο Ντανιέλ Μαντσίνι έκανε τον… Γολγοθά του Παναθηναϊκού στη ρεβάνς της Τρίτης στο ΟΑΚΑ… απλό βουνό. Το γκολ που σκόραρε στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων ήταν αυτό που ήθελε η ομάδα του η οποία έχανε εκείνη την ώρα με 2-0.

Τώρα με το 2-1 σε βάρος της μπορεί να καταφέρει τα… πάντα στη ρεβάνς εάν θέλει να κουνήσει και πάλι σεντόνι στις ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Το γκολ του Μαντσίνι

Οι μπαταρίες των παικτών του Παναθηναϊκού… άδειασαν στο β’ ημίχρονο. Η… επαναφόρτιση με τις αλλαγές δεν κατάφεραν να δώσουν αμέσως την ενέργεια που περίμενε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Λειτούργησαν όμως την ώρα που έπρεπε. Πριν σκοράρει ο Μαντσίνι η μπάλα πέρασε από τα πόδια των Μπερνάρ και Ιωαννίδη.

Η Μπράγκα στο β’ μέρος βρήκε τον καλό της εαυτό και το σημαντικότερο δύο φορές το δρόμο προς τα δίχτυα. Προιηγήθηκε με 2-0 στο 73′, θεωρούσαν οι παίκτες της ότι είχαν βάλει ψηλά τον πήχη για τη τη ρεβάνς, αλλά δεν υπολόγισαν τη συνήθεια που έχει γίνει… λατρεία για τους «πράσινους»: Γκολ στα τελευταία λεπτά! Δεν ήξεραν, δεν ρώταγαν και τους συναδέλφους τους στη Μαρσέιγ;

Ο Παναθηναϊκός του α’ ημιχρόνου ήταν ομάδα που αξίζει να δώσει… παραστάσεις στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.Κυριάρχησε στο γήπεδο, είχε λύσεις σε άμυνα κι αν έβρισκε και στην επίθεση με ένα γκολ όλα τα ήταν διαφορετικά. Η Μπράγκα αισθάνθηκε την πίεση που ασκούσε ο Παλάσιος με κορυφαία την ευκαιρία στο 30′, αλλά και τα διαγώνιο σουτ στο 45+4′.

Το 1-0 της Μπράγκα

 

Η Μπράγκα μπήκε αποφασισμένη να αλλάξει την εικόνα του ματς και τα κατάφερε. Ο Αμπέλ Ρουίθ, ο πρώτος σκόρερ προειδοποίησε στο 48′ (έδιωξε σε κόρνερ ο Μπρινιόλι) και τρία λεπτά αργότερα άνοιξε το σκορ έπειτα λάθος της άμυνας (1-0). Ο Σπόραρ στο 62′ έχασε μια ευκαιρία που δεν… χανέται…

Η απίστευτη ευκαιρία του Σπόραρ

Κι όταν χάνεις τέτοια γκολ έςρχεται η… τιμωρία. Γκολ στο 74′ με τον Τζαλό σε μια στιγμή που οι αμυντικοί του Παναθηναϊκού δεν είχαν προλάβει να πάρουν θέσεις.

Το 2-0 από τον Τζαλό

Κίτρινη: 45+5′ Ντιακατέ, 53′ Φόντε – 7′ Τζούρισιτς, 84′ Αράου, 86′ Μπρινιόλι

Μπράγκα: Ματέους, Γκόμες, Φόντε, Νιακατέ, Μαρίν, Μουσράτι (36′ Αντρέ Όρτα), Πίτσι (66′ Τζαλό), Καρβάλιο, Ρικάρντο Όρτα (85′ Ρόνι Λόπες), Ρουίθ, Μπρούμα (85′ Αντρέ Κάστρο)..

Παναθηναϊκός: Μπρινιόλι, Βαγιανίδης, Γεβντάι, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ, Πέρεθ (82′ Αράου), Τζούρισιτς (65′ Μπερνάρ), Βιλένα (76′ Τσέριν), Παλάσιος (76′ Αϊτόρ), Σπόραρ (65′ Ιωαννίδης), Μαντσίνι.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This