Ο 17χρονος Τζίμας… ντύθηκε Ζίβκοβιτς, αλλά η νίκη του ΠΑΟΚ (2-1 την Κηφισιά) ήρθε με αυτογκολ!

Must Read

Στα 17 του χρόνια ο Στέφανος Τζίμας «άνοιξε λογαριασμό» στα γκολ για φέτος. «Ντύθηκε» Αντρίγια Ζίβκοβιτς που έχει σημειώσει πέντε γκολ στα τρία τελευταία ματς του Δικέφαλου. Όμως αυτό το βράδυ στην Τούμπα δεν ήταν η… μέρα του και το σερί πήρε τέλος. Αστόχησε σε εκτέλεση  πέναλτι στο 26′.

Ο ΠΑΟΚ καρδιοχτύπησε στο 2-1 επί της νεοφώτιστης Κηφισιάς που παρουσιάστηκε δυνατή στο β’ μέρος και για τρία λεπτά έζησε το… όνειρο να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας.

Ο Ζίβκοβιτς είχε την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στο 26′. Κέρδισε πέναλτι από τον Βαφέα που διαπιστώθηκε μέσω VAR από τον διαιτητή. Ο Κρίστιανσον, ο τερματοφύλακας της Κηφισιάς κατάφερε να διώξει την μπάλα.

Στο 45+2′ ο Τζίμας άνοιξε το σκορ. Ήταν το δεύτερο γκολ που σημειώνει στην επαγγελματική καητηγορία. Είχε προηγηθεί το περσινό (5/3) στο 6-0 με τον Ιωνικό.

Κι ενώ ο ΠΑΟΚ έχανε τις ευκαιρίες η Κηφισιά ισοφάρισε στο 75′ με τον Γιάννη Μασούρα, έναν 27χρονο ποδοσφαιριστή από την Πάτρα που είχε εντυπωσιάσει στη Λάρισα, ο Ολυμπιακός είχε πληρώσει ένα εκ. ευρώ για να τον αποκτήσει, αλλά μετά από διαδοχικούς δανεισμούς κατέληξε να πάρει την ελευθερία και να επιστρέψει στην Ελλάδα από την Πολωνία.

Μόνο που η χαρά της ισοφάρισης κράτησε λίγο. Στο 78′ σημειώθηκε το αυτογκόλ από τα εντυπωσιακότερα στο πρωτάθλημα. Ο Κωνσταντέλιας έκανε το τακουνάκι ο Μπάμπα προσπάθησε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, αλλά ο Κροάτης Λούκα Τσάπαν έβαλε το πόδι του και την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του.

Ήταν φανερό ότι οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ ήθελαν να κάνουν «οικονομία δυνάμεων» για το ματς της Πέμπτης με την Σκωτική Χαρτς για την είσοδο στους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ και λίγο έλειψε να το πληρώσουν.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια (74′ Λύρατζης), Κετζιόρα, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Τσιγγάρας (63′ Σβαμπ), Οζντόεφ, Τάισον, Ζίβκοβιτς (63′ Κωνσταντέλιας), Μουργκ (68′ λ. τρ. Νάρεϊ), Τζίμας (74′ Τόμας).

Κηφισιά: Κρίστινσον, Σάκιτς, Βαφέας, Τσάπαν, Λούμορ, Παπασάββας, Πέιος (84′ Νίνης), Ίλιεφ (64′ Ιπαλίμπο), Τετέι, Μασούρας (84′ Αντερέγκεν), Οζέγκοβιτς.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This