Τι περιμένει το Netflix να το κάνει σήριαλ; Η νέα απίστευτη περιπέτεια του Αμίρ Ουάρντα

Must Read

Τα όσα έγιναν την Κυριακή στο αεροδρόμιο της Λάρνακας με ήρωα τον Αιγύπτιο πρώην ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, της Λάρισας, του Ατρομήτου του Παναιτωλικού, Αμίρ Ουάρντα από μόνα τους μπορούν να αποτελέσουν σειρά στο Netflix.

Ο 29χρονος με το πλούσιο ταλέντο, αλλά και την εξίσου πλούσια εξωαγωνιστική του δράση μέχρι πέρσι έπαιζε στον Απόλλωνα Λεμεσού. Στις 11 Αυγούστου πήρε μεταγραφή για την Ράγιο Καζαμπλάνκα του Μαρόκου, αλλά η εκεί παραμονή του κράτησε μόλις 12 μέρες. Επικαλέστηκε ψυχολογικούς λόγους και ζήτησε μεταγραφή. Η Κυπριακή ομάδα Δόξα Κατωκοπιάς συμφώνησε μαζί του, ο πρόεδρος της έστειλε ιδιωτικό αεροπλάνο για να τον μεταφέρει στην Κύπρο να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο, αλλά με την άφιξή του στη Λάρνακα ποροέκυψαν δύο προβλήματα. Διαπιστώθηκαν παρατυπίες στα ταξιδιωτικά του έγγραφα, αλλά και ο ίδιος υπαναχώρησε σε έναν από τους όρους του μονοετούς συμβολαίου του που αφορούσε τη δυνατότητα να πάρει μεταγραφή τον Ιανουάριο επιστρέφοντας τα χρήματα που θα είχε πάρει μέχρι τότε.

Αιτία ήταν η πρόταση που είχε από την Ιρανική ομάδα Εστεγκλάλ την οποία ο Ουαρντα ήθελε να αποδεχτεί.

Εφαρμόζοντας τους νόμους οι Κυπριακές αρχές έπρεπε να απελάσουν τον ποδοσφαιριστή στην Αίγυπτο όπου, όμως, είχε πρόβλημα με την στρατιωτική του θητεία! Αργά το βράδυ της Κυριακής κι αφού η Δόξα Κατωκοπίας αποζημιώθηκε από την ιρανική ομάδα για τα έξοδα που είχε κάνει για τον Ουάρντα, ο ποδοσφαιριστής αναχώρησε για την πατρίδα του κι από εκεί θα πήγαινε στο Ιράν για το νέο σταθμό της καριέρας του χωρίς να βγει από το αεροδρόμιο!

Ο Ουάρντα στα 29 του χρόνια αντί για μια πλούσια, με βάση το ταλέντο του καριέρα, έχει γίνει πρωταγωνιστής για τους λάθος λόγους. Παλαιότερα, το 2017, είχε εκδιωχθεί από την Πορτογαλική ομάδα Φεϊρένσε επειδή έστελνε ερωτικά μηνύματα σε γυναίκα συμπαίκτη του! Από την εθνική Αιγύπτου είχε εκδιωχθεί δύο φορές επειδή έφυγε από το ξενοδοχείο που ήταν η αποστολή για να διασκεδάσει σε μπαρ.

Όλα αυτά χωρίς να αναφερθούμε στις σχέσεις με τους προπονητές του που ήταν συνήθως κακές. «Βόμβα στα αποδυτήρια έτοιμη να εκραγεί» τον είχε χαρακτηρίσει ένας από αυτούς.

Η ζωή του θα μπορούσε να γίνει σήριαλ. Μπορεί να έχει λίγο ποδόσφαιρο, αλλά σίγουρα έχει ίντριγκα, σεξ, χιούμορ και απρόβλεπα. Όλα δηλαδή τα στοιχεία μιας πετυχημένης σειρά.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This