Τι πρέπει να ξέρετε για τα σημερινά ματς της Σούπερ Λίγκα – Πού θα τα δείτε

Must Read

Μπορεί την Κυριακή να γίνονται τα δύο σπουδαία ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής (ΠΑΟΚ – Άρης και ΑΕΚ – Ολυμπιακός), αλλά το… πρώτο πιάτο σερβίρεται σήμερα με δύο αναμετρήσεις.

Η αρχή γίνεται από το «Aθανάσιος Διάκος» με τη Λαμία να υποδέχεται τον ΟΦΗ (ώρα 17:30, Cosmotesport2)

Η Λαμία προέρχεται από βαριά ήττα στο Φάληρο (4-0 ο Ολυμπιακός)

Ο ΟΦΗ με τη σειρά του πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος νίκησε 1-0 τον ΠΑΟΚ στο Ηράκλειο σε ένα ματς που κρίθηκε στις καθυστερήσεις.

Απουσίες – επιστροφές

Λαμία: Διαθέσιμοι ο Ζόραν Τόσιτς (αποθεραπεύθηκε) και ο Νταβίντ Σιμόν (εξέτισε). Στις επιλογές του Λεωδίδα Βόκολου και ο Κοσμάς Τσιλιανίδης που θα αγωνιστεί κόντρα στην παλιά του ομάδα. Απόντες οι ΦάνηςΤζανδάρης, Κυριάκος Παπαδόπουλος και Γιώργος Γιαννούτσος.

ΟΦΗ: Ο τεχνικός των κρητικών συμπεριέλαβε στην αποστολή τα δυο νέα μεταγραφικά αποκτήματα, τον Νόαμ Μπάουμαν και τον Νταν Γκλάζερ. Εκτός οι Αντριάν Ριέρα, Αρόλντ Μοσκέρα και Νίκος Χριστογεώργος.

Στατιστικά: Ο ΟΦΗ δεν έχει ηττηθεί στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια του με τη Λαμία, ανεξαρτήτως έδρας. Υπάρχει μια λευκή ισοπαλία στην Κρήτη μεταξύ τους και τρεις νίκες του ΟΦΗ, με τις δύο να είναι στην έδρα της Λαμίας. Σε 7 αναμετρήσεις με γηπεδούχο τη Λαμία οι οικοδεσπότες έχουν 2 νίκες, οι φιλοξενούμενοι 4, ενώ ένα ματς έληξε ισόπαλο. Τέρματα 8-12.

Διαιτητής: Φωτιάς (Πέλλας)
Βοηθοί: Σάββας (Σερρών), Πατρας (Μακεδονίας)

4ος: Κατοίκος (Αθηνών)
VAR: Τζήλος (Λάρισας)
AVAR: Φωτόπουλος (Αθηνών)

Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός (ώρα 20:30, Cosmotesport1)

Γκολ με το σταγονόμετρο έχουν οι αναμετρήσεις του Παναιτωλικού με τον Παναθηναϊκό. Τα 5 τελευταία ματς, ανεξαρτήτως έδρας ολοκληρώθηκαν Under 2,5.

Ο Παναιτωλικός στα δύο ματς πρωταθλήματος που έδωσε στο πρωτάθλημα έχει ισάριθμες ισοπαλίες. Η πιο πρόσφατη στην Τούμπα με τον τιπικά γηπεδούχο Πανσερραϊκό.

Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από δύσκολη εκτός έδρας νίκη στα Γιάννινα επί του ΠΑΣ.

Απουσίες – επιστροφές

Παναιτωλικός: Ο γνωστός μας από το πέρασμά του από τον Ολυμπιακό Γκάμπριελ Σούρερ θα έχει στη διάθεσή του για πρώτη φοιρά εφέτος τον Μάριο Οικονόμου. Εκτός οι τραυματίες Μλάντεν και Γκρατερόλ, όπως και ο πρώην «πράσινος» Χάρης Μαυρίας.

Παναθηναϊκός: Ανέτοιμος ο Γεντβάι, τραυματίας ο Βαγιαννίδης.

Στατιστικά: Ο Παναθηναϊκός με την περσινή του νίκη (1-0) στο ίδιο γήπεδο πήρε κεφάλι στις αναμετρήσεις. Έχει πλέον 5 νίκες σε 13 ματς. Υπάρχουν ακόμα 4 νίκες του Παναιτωλικό και άλλες τόσες ισοπαλίες. Τέρματα 9-9.

Διαιτητής: Τσαγκαράκης (Χανίων).
Βοηθοί: Πετρόπουλος (Αρκαδίας), Σινιοράκης (Χανίων).
4ος: Τσιμεντερίδης (Κοζάνης).
VAR: Μανούχος (Αργολίδας).
AVAR: Νικολαΐδης (Μακεδονίας).

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This