Πήρε τον πρώτο του βαθμό ο Ατρόμητος, παραμένει χωρίς νίκη ο Βόλος, 1-1 στο Περιστέρι

Must Read

Ο Ατρόμητος στον αγώνα με τον Βόλο που έκλεισε το πρόγραμμα τςη 4ης αγωνιστικής στη Σούπερ Λίγκα, βρήκε δύο φορές δίχτυα, το ματς έληξε 1-1 και οι δύο ομάδες παρέμειναν χωρίς νίκη.

Ο Πολωνός Αντζιέλσκι στο 36′ αξιοποίησε μπαλιά του Ρομπάι και άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχος. Οι ποδοσφαιριστές του Βόλου υποστήριξαν ότι έγινε επιθετικό φάουλ του σκόρερ στον τερματοφύλακά τους Σιαμπάνη.

Οι τρεις αλλαγές του προπονητή του Βόλου στο ημίχρονο έδωσαν αέρα στους φιλοξενούμενους που με το… καλησπέρα ισοφάρισαν. Όχι με δικό τους γκολ, αλλά αυτογκόλ των γηπεδούχων. Από σέντρα του Άλχο, ο Ασεβέδο στην προσπάθειά του να διώξει την μπάλα την έστειλε με κεφαλιά στα δίχτυα της ομάδας του.

Ο Βόλος έφθασε κοντά στο γκολ στο 52′, αλλά ο Τσοκάνης εξ επαφής δεν κατάφερε να σκοράρει.

Ο Ντέλετιτς, στο 78′ σκόραρε, αλλά το γκολ δεν μέτρησε μέσω VAR που υπέδειξε τον σκόρερ σε θέση οφ σάιντ.

Ο Ατρόμητος πλέον σε τρία ματς έχει μόλις ένα βαθμό από την σημερινή ισοπαλία, ενώ προερχόταν από ήττες από τον Ολυμπιακό (0-4) και την Κηφισιά (1-2).

Ο Βόλος με τη σειρά του σε τέσσερις αγώνες έχει δύο ήττες (0-3 από Παναθηναϊκό και 2-3 από ΑΕΚ) και δύο ισοπαλίας. Πέρα από τη σημερινή είχε μιθα ακόμα (2-2) με τη Λαμία.

Ο διαιτητής Κατσικογιάννης (Ηπείρου) παρατήρησε με κίτρινη κάρτα τους Κεσχρίντα, Τσοκάνη, Βαλένσια, Κούντε, Μεταξά.

Ατρόμητος (Κόουλμαν):  Τσιντώτας, Κεσχρίντα, Αθανασίου, Ασεβέδο, Τζαβέλλας, Έντερ (60΄Κούντε), Φριντζόνσον, Καμαρά, Ρομπάιγ (72΄Γιουμπιτάνα), Βαλένσια, Αντζιέλσκι (59΄Βέργος).

Βόλος (Μπράτσος): Σιαμπάνης, Άλχο, Ασλανίδης, Σιέλης, Κίτσος (46΄Λούνα), Τσοκάνης, Τρουιγέ (75΄Μεταξάς), Ντέλετιτς, Κόμπα (57΄Μπερτόλιο), Ενγκίν (46΄Μαχαίρας), Μωραΐτης (46΄Γκαρσία).

Δείτε όλα τα γκολ της 4ης αγωνιστικής εδώ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This