Μπαμ και κάτω! Δύο λάθη ο Παναθηναϊκός και η νίκη πήγε στη Ρεν (2-1)

Must Read

Τα προβλήματα… στατικότητας στη στέγη του ΟΑΚΑ οδήγησαν τον Παναθηναϊκό πίσω στην ιστορική του έδρα, το γήπεδο της Λεωφόρου. Μόνο που μαζί με το γήπεδο και τους 65.000 θεατές του Ολυμπιακού Σταδίου, ο Παναθηναϊκός έχασε και τη δική του… στατικότητα.

Αρκούσαν δύο λάθη στην άμυνα να φέρουν τα… πάνω κάτω και τους «πράσινους» από τη θέση του οδηγού να κυνηγούν την Ρεν και το σε βάρος τους σκορ.

Οι «πράσινοι» έφθαναν στην περιοχή, αλλά εκεί η εστία γινόταν πιο μικρή και από το γήπεδό τους. Με το ζόρι η μπάλα μπήκε στα δίχτυα κι αυτό έγινε μια φορά με εκτέλεση πέναλτι του Ιωαννίδη (58′). Όλο τον υπόλοιπο χρόνο κάτι ο βετεράνος γκολκίπερ Μανταντά, στα 38 του χρόνια πια, κάτι η απελπιστική αστοχία των «πράσινων» με πιο χαρακτηριστική τη φάση για το «απίστευτα κι όμως αληθινά» στο 90+7′ με τον Μαντσίνι κι ενώ προηγμένως η μπάλα είχε χτυπήσει στο δοκάρι να μη… θέλει να μπει στα δίχτυα, δημιούργησαν άγχος και πίεση.

Με τέσσερις βαθμούς, πλέον, σε τρεις αγώνες και τη Βιγιαρεάλ και τη Μακάμπι Χάιφα να έχουν αγώνα λιγότερο η επανεκκίνηση γίνεται επιτακτική.

Η Ρεν έπαιξε έξυπνα. Χτύπησε στις αντεπιθέσεις όταν ο Παναθηναϊκός προσπαθούσε να σκοράρει. Το πλήρωσε δύο φορές. Η πρώτη στο 8′ με τον Αλγερινό Γκουιρί που νίκησε κατά κράτος στον αέρα τον Σένκεφελντ που υστερούσε σε ύψος του αντιπάλου του.

Το 0-1 στο 8′

Τα προβλήματα στην «πράσινη» άμυνα συνεχίστηκαν και έξι λεπτά αργότερα, πάλι ο Γουιρί έχασε την ευκαιρία για ένα δεύτερο γκολ. Τον σταμάτησε το δοκάρι!

Κι ενώ ο Παναθηναϊκός έχανε ευκαιρίες (41′ Ιωαννίδης, 42′ Τζούρισιτς) έγινε στο 0-2 με το… καλησπέρα στο β’ μέρος. Αυτή τη φορά σκόρερ ήταν ο Καλιμπουεντό που απέφευγε τόσο εύκολα τους αντιπάλους του που… φοβήθηκε ότι ήταν οφ σάιντ!

Τώρα προϋπόθεση πρόκρισης είναι μια επιτυχία την επόμενη αγωνιστική στη Γαλλία. Ο Παναθηναϊκός της Λεωφόρου δεν έχει τύχη. Εάν είναι σοβαρός, προσεκτικός και κυρίως εύστοχος μπορεί να το κάνει. Άλλωστε φέτος η Γαλλία του έχει φερθεί καλά. Δείτε τι έγινε στη Μασαλία με τη Μαρσέιγ.

Παναθηναϊκός: Μπρινιόλι, Βαγιαννίδης (79′ Κώτσιρας), Γεντβάι, Σένκεφελντ, Μλαντένοβιτς, Αράο, Τσέριν (62′ Βιλένα), Τζούριτσιτς (73′ Σπόραρ), Μπερνάρ (61′ Αϊτόρ), Παλάσιος (61′ Μαντσίνι), Ιωαννίδης.

Ρεν: Μανταντά, Ασινιόν, Ομορί, Μπελοσιάν, Τριφέρ (80′ Τεάτρ), Μπουριζό (30′ Σάνταμαρια), Μάτιτς, Λε Φε (46′ Ρίντερ), Μπλας, Καλιμουεντό (80′ Ντουέ), Γκουιρί.

Η Βαθμολογία

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This