Απορρίφθηκε η έφεση του Ολυμπιακού, παραμένουν οι ποινές για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Must Read

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ απέρριψε την έφεση του Ολυμπιακού κατά της πρωτόδικης απόφασης με την οποία μηδένιζε τους «ερυθρόλευκους» και τους αφαιρούσε ένα βαθμό από το πρωτάθλημα.

Θυμίζουμε ότι ο αγώνας είχε διακοπεί μετά ρίψη κροτίδας που προκάλεσε τον τραυματισμό του ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού Χουανκάρ κι ενώ το σκορ ήταν 1-1.

Ο Ολυμπιακός υποστήριξε ότι ο αγώνας διακόπηκε εξαιτίας της απόφασης των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού οι οποίοι αρνήθηκαν να συνεχίσουν την αναμέτρηση μετά τον τραυματισμό του συμπαίκτη τους.

Ήδη έχει εντοπιστεί και συλληφθεί ο οπαδός που έριξε την κροτίδα και προκάλεσε τον τραυματισμό του Χουανκάρ ο οποίος δεν έχει επιστρέψει ακόμα στην αγωνιστική δραστηριότητα.

Μετά την απόφαση παραμένει η κατακύρωση του αγώνα με 3-0 υπέρ του Παναθηναϊκού και η αφαίρεση ενός βαθμού από το πρωτάθλημα, ενώ παραμένει και η ποινή των δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έλαβε κατά την τελευταία της συνεδρίαση την ακόλουθη απόφαση.

Δέχεται τυπικά αμφότερες τις εφέσεις της ΠΑΕ Ολυμπιακός και της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κατά της υπ’ αριθμόν 280/27-10-2023 αποφάσεως του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Super League 1.

Απορρίπτει κατ’ ουσίαν τις εφέσεις.

(αγώνας της 22/10/2023, Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, για το πρωτάθλημα της Super League 1).

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This