Ο Μαντσίνι κράτησε πρώτο τον Παναθηναϊκό, 1-0 την Κηφισιά

Must Read

Ο Παναθηναϊκός στην Καισαριανή κόντρα στην Κηφισιά αναζητούσε για 58 λεπτά το γκολ που θα έδιωχνε το άγχος της νίκης. Κάτι η αμυντική διάταξη των γηπεδούχων, κάτι οι επεμβάσεις του Αναγνωστόπουλου κρατούσαν το ματς στο μηδέν (μόνο σε γκολ).

Κι όσο περνούσε η ώρα όχι μόνο μεγάλωνε το άγχος, αλλά και η Κηφισιά γινόταν επικίνδυνη βγαίνοντας στην κόντρα επίθεση υποχρεώνοντας στον Λιντίγκιν να αποδείξει την αξία του.

Όμως στο καθοριστικό, όπως αποδείχτηκε, 58ο λεπτό η άμυνα της Κηφισιάς έκανε το λάθος. Ο Αργεντινός αμυντικός Νίκολας Αντερέγκεν έστρωσε ουσιαστικά την μπάλα στον συμπατριώτη του Ντανιέλ Μαντσίνι που όχι μόνο είπε… ευχαριστώ, αλλά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα (0-1).

Η πίεση ψηλά του Παναθηναϊκού τον έκανε να… παίζει με την φωτιά. Ο ταχύτατος Τετέι δημιουργούσε διαρκώς καταστάσεις στην «πράσινη» περιοχή. Στο 35′ έκανε εκπληκτική κούρσα από τα δεξιά, τροφοδότησε τον Πρίτσα ο οποίος επεχείρησε το σουτ, αλλά ο Λοντίγκιν έβαλε… στοπ.
Ευκαιρία έχασε και ο Μασούρας στο 35′ όταν το σουτ που επεχείρησε η μπάλα βρήκε την εξωτερική πλευρά του δοκαριού.
Στα συν της εμφάνισης του Παναθηναϊκού είναι μια ακόμα νικη απέναντι σε μια δύσκολη, όπως αποδεικνύεται έδρα. Θετική και η επιστροφή του Αϊτόρ ο οποίος αγωνίστηκε για 70′ και έδειξε να βρίσκει, ένα χρόνο μετά τον τραυματισμό του, τον παλιό, καλό του εαυτό.
Η Κηφισιά θα είναι πονοκέφαλος για κάθε αντίπαλο. Με τον Αναγνωστόπουλο κάτω από τα δοκάρια και σκληρή άμυνα και… βέλη στην επίθεση είναι δεδομένο ότι κανείς δεν θα περάσει καλά στην Καισαριανή.
Διαιτητής: Σπυρίδων Ζαμπάλας (Ηπείρου)

Βοηθοί: Τρύφων Πετρόπουλος (Αρκαδίας), Πέτρος Πάτρας (Μακεδονίας)

4ος: Κωνσταντίνος Πουλικίδης (Δράμας)

VAR: Αθανάσιος Τζήλος (Λάρισας), ΑVAR:Ηλίας Κωνσταντίνου (Πρέβεζας/Λευκάδας).

Κίτρινη: 52′ Μποτία – 23′ Τζούρισιτς, 89′ Μλαντένοβιτς, 90+2′ Ιωαννίδης.

Κηφισιά (Αναστασίου): Αναγνωστόπουλος, Μασούρας, Γκόμπελιτς, Λαντρ, Βαφέας, Σναιντερλάν (14′ Μποτία), Ιπαλίμπο, Πρίτσας (70′ Σάντος), Αντερέγκρεν (70′ Μπιφουμά), Παρράς (79′ Οζέγκοβιτς), Τετέι (79′ Νίνης)..

Παναθηναϊκός (Γιοβάνοβιτς): Λοντίγκιν, Κώτσιρας, Σέκενφελντ, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Ρούμπεν, Τσέριν, Μαντσίνι (79′ Βέρμιτς), Αϊτόρ (71′ Παλάσιος), Τζούρισιτς (71′ Μπερνάρ), Σπόραρ (79′ Ιωαννίδης).

Η Βαθμολογία

Από τον Ολυμπιακό έχει αφαιρεθεί ένας βαθμός.

Η επόμενη αγωνιστική

Παρασκευή 24/11

18:15 ΟΦΗ – Βόλος

Σάββατο 25/11

17:30 Ολυμπιακός – Παναιτωλικός

Κυριακή 26/11

16:00 Κηφισιά – Αστέρας Τρίπολης

17:00 ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΚ

17:30 Πανσερραϊκός – ΠΑΟΚ

19:30 Λαμία – Ατρόμητος

20:30 Άρης – Παναθηναϊκός

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This