Εποχή Καρβαλιάλ στον Ολυμπιακό – Οι αλλαγές που υποσχέθηκε

Must Read

Η ανακοίνωση της συνεργασίας του Ολυμπιακού με τον 58χρονο Πορτογάλο τεχνικό Κάρλος Καρβαλιάλ έγινε λίγο πριν την επίσημη παρουσίαση του από την ΠΑΕ, το απόγευμα της Τρίτης.

Στις πρώτες του δηλώσεις υποσχέθηκε αλλαγές…

«Προφανώς έχουμε σκοπό να κάνουμε αλλαγές κι η ομάδα να αποκτήσει το στιλ παιχνιδιού που θέλουμε. Όλα αυτά χρειάζονται χρόνο. Επομένως, θα πρέπει παράλληλα η ομάδα να κερδίζει. Σίγουρα μέσα στην εβδομάδα θα γίνουν κάποιες αλλαγές με σκοπό να κερδίσουμε τον επόμενο αγώνα και τις επόμενες εβδομάδες θα γίνουν όλες οι αλλαγές για να συνεχίσουμε να κερδίζουμε όλα μας τα παιχνίδια. Ωστόσο, οι ομάδες που συνήθως προπονώ είναι κυρίως επιθετικές, που βάζουν πολλά γκολ, αμύνονται πολύ καλά κι οι παίκτες των ομάδων διανύουν την καλύτερη εποχή της καριέρας τους. Αυτό επομένως θέλουμε και στον Ολυμπιακό. Να παίζουμε καλά, οι φίλαθλοί μας να είναι ικανοποιημένοι από το θέαμα, να βάζουμε πολλά γκολ, να έχουμε πολύ καλή επιθετική ομάδα, αλλά να είμαστε και παρά πολύ καλοί αμυντικά».

Ο ίδιος επεσήμανε ότι όπλο είναι η εμπειρία που έχει αποκτήσει σε ομάδες υψηλού επιπέδου:

«Έχω μεγάλη εμπειρία, σε πολλά και διάφορα πρωταθλήματα, οπότε το μόνο που θα πω είναι οι αλλαγές να γίνουν… χθες , οι αλλαγές πρέπει να γίνονται σύντομα. Ο πρώτος στόχος είναι να νικήσουμε το επόμενο παιχνίδι που έρχεται. Προέχει να ενώσουμε την ομάδα. Να είμαστε όλοι μαζί όπως και οι οπαδοί. Όταν ενωθούμε μπορούμε να γίνουμε μία μεγάλη δύναμη».

Μίλησε και για την εμπειρία που απέκτησε στη διάρκεια των τελευταίων 15 χρόνων, από τότε που είχε αναλάβει, για λίγο, προπονητής στον Αστέρα Τρίπολης:

«Από τότε έχουν περάσει πολλά χρόνια. Εργάστηκα σε ομάδες που η πίεση ήταν πολύ μεγάλη, όπως είναι πάντα και στον Ολυμπιακό. Ομάδες όπως η Μπράγκα, η Σπόρτινγκ, η Μπεσίκτας, που οι φίλαθλοι απαιτούν πάντα νίκες, έτσι έχω συνηθίσει πώς είναι να βρίσκομαι σ’ έναν σύλλογο που πάντα θέλει να κερδίζει κι αυτός είναι ο στόχος: η ομάδα να κερδίζει, να παίζει καλά, οι φίλαθλοι να είναι ικανοποιημένοι και τα αποτελέσματα να είναι αυτά που θέλουμε.Θέλω να κερδίσουμε τελικούς, να πάρουμε τίτλους, ακριβώς όπως κάναμε στις τελευταίες ομάδες που πέρασα, τη Ρίο Άβε, την Μπράγκα».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This