«Στέλνουν» τον Τούρκο Τερίμ στον Παναθηναϊκό!

Θα φανεί αν είναι φήμες ή φούμαρα

Must Read

Μετά τον Εργκίν Αταμάν στο Μπάσκετ, ο Παναθηναϊκός «ετοιμάζεται» να υποδεχθεί Τούρκο προπονητή και στο Ποδόσφαιρο! Toυλάχιστον, έτσι λένε… Και πως μάλιστα έρχεται στην Αθήνα για υπογραφές!

Ο λόγος για τον 70χρονο πολυνίκη (όπως και ο Αταμάν) Φατίχ Τερίμ με μεγάλη πορεία -κυρίως- στην Γαλατασαράι, με τους Τούρκους να επιμένουν ως εκτός… από καπνός υπάρχει και φωτιά.

Τα μίντια στην Τουρκία οργιάζουν και η φήμη πλασάρεται ως πληροφορία και τελειωμένο γεγονός για ντιλ μεταξύ του πολύπειρου κόουτς και των «πράσινων»!

Σχετικό ρεπορτάζ υπάρχει και στην «Hurriyet», που υπογραμμίζει ότι οι δύο πλευρές συζητούν τις τελικές λεπτομέρειες για την επίτευξη οριστικής συμφωνίας.

Μένει να φανεί κατά πόσο ευσταθεί αυτό το σενάριο και αν όντως το «τριφύλλι» πάει για αντικατάσταση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος ομολογουμένως αναμόρφωσε την ομάδα τα τελευταία 2.5 χρόνια.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This