Παναθηναϊκός ΑΟ: Οι κινήσεις για να τιμήσει την μνήμη της Ρούξι Ντουμιτρέσκου – Θα στηρίξει τον γιο της!

Οι πρωτοβουλίες των «πράσινων»

Must Read

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός ανακοίνωσε τις επόμενες κινήσεις με σκοπό να τιμήσει την μνήμη της εμβληματικής αρχηγού, Ρούξι Ντουμιτρέσκου!

Ο αιφνίδιος θάνατος της σπουδαίας αθλήτριας βόλεϊ μόλις στα 46 της βύθισε στο πένθος την οικογένεια του «τριφυλλιού» και όχι μόνο και ο Ερασιτέχνης αποφάσισε να τιμήσει την μνήμη μιας από τις μεγαλύτερες αθλητικές μορφές που φόρεσαν την πράσινη φανέλα με μια σειρά αξιέπαινων ενεργειών και πρωτοβουλιών.

Αρχικά, ανέλαβε ήδη το κόστος της κηδείας, ενώ ο Παναθηναϊκός θα δώσει φιλικό προς τιμήν της Ρούξι και θα στηρίξει τον γιο της Φίλιππο! Φυσικά, θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στους προσεχείς αγώνες και τα τμήματα της ομάδας θα αγωνιστούν με μαύρα περιβραχιόνια ως ένδειξη πένθους.

Αναλυτικά:

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει τις αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου για τη Ρούξι Ντουμιτρέσκου.

Μέσα σε κλίμα βαθιάς θλίψης και οδύνης ο Σύλλογος αποχαιρέτισε μια από τις μεγαλύτερες αθλητικές μορφές που φόρεσαν το «τριφύλλι».Από την πρώτη στιγμή το Δ.Σ. ήταν σε επαφή με την οικογένεια της Ρούξι Ντουμιτρέσκου και παράλληλα με την ελληνική πρεσβεία στη Ρουμανία.

Αποφάσισε από την πρώτη ημέρα κάποιες κινήσεις που δεν ήταν ανακοινώσιμες λόγω της κατάστασης και της νεκρώσιμου ακολουθίας. Κύριο μέλημα όλων ήταν η διακριτικότητα και να παρέχει ο Παναθηναϊκός Α.Ο. ουσιαστική και πρακτική βοήθεια στην οικογένεια.

Σε αυτό το πλαίσιο ο Παναθηναϊκός Α.Ο. αποφάσισε:

Α) Την ανάληψη των εξόδων της κηδείας αντί για κατάθεση στεφάνου.

Β) Τη συνεχόμενη επικοινωνία και συνεννόηση με την οικογένεια για να έχει ο Φίλιππος (ο γιος της Ρούξι) τη στήριξη του Συλλόγου, με γνώμονα πάντα τις επιθυμίες του ίδιου και των ανθρώπων που τον επιμελούνται.

Γ) Τη διοργάνωση φιλικού αγώνα προς τιμή της που θα είναι καλεσμένη η οικογένεια της και στο πλαίσιο αυτού θα υψωθεί η φανέλα με το νούμερο 9 στην οροφή του κλειστού γηπέδου «Παύλος Γιαννακόπουλος». Ο αγώνας θα γίνει με την έναρξη της νέας σεζόν και οι λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν προσεχώς.

Δ) Στους επόμενους αγώνες των ομαδικών αθλημάτων μας θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή και τα τμήματα θα αγωνιστούν με μαύρα περιβραχιόνια ως ένδειξη πένθους.

Ένα συγκινητικό βίντεο:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This