«Πιθανή η μεταφορά του τελικού του Conference League από την OPAP Arena στην Puskas Arena»

Για ενδεχόμενο διεξαγωγής του τελικού στη Βουδαπέστη και όχι στη Νέα Φιλαδέλφεια κάνει λόγο έγκυρη ουγγρική εφημερίδα

Must Read

Σενάριο για αλλαγή έδρας του τελικού του Conference League αναφέρει η «Nemzeti Sport»!

Επικαλούμενη ελληνικές μάλιστα πηγές, η -έγκυρη- ουγγρική εφημερίδα χαρακτηρίζει πιθανό το ενδεχόμενο να μην γίνει ο αγώνας του Ολυμπιακού με την Φιορεντίνα στην OPAP Arena, λόγω οργανωτικών δυσκολιών και αντιδράσεων.

Αναφέρεται ότι η Αστυνομία δεν μπορεί να εγγυηθεί την ασφάλεια εντός κι εκτός γηπέδου, με δεδομένη την αντιπαλότητα των οπαδών των Πειραιωτών με αυτούς της ΑΕΚ (αλλά και την παράλληλη παρουσία Ιταλών φιλάθλων).

Γίνεται λόγος για ευαίσθητη πολιτική κατάσταση στην χώρα ενόψει Ευρωεκλογών, που ενδεχομένως θα οδηγήσει την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό να μην αναλάβουν το ρίσκο διεξαγωγής του αγώνα υπό αυτές τις συνθήκες στην Αθήνα.

Καθώς γίνεται αναφορά και στην δολοφονία Κατσουρή, πριν το ΑΕΚ-Ντινάμο Ζάγκρεμπ, σημειώνεται ότι σε περίπτωση που τεθεί θέμα μετακίνησης της έδρας, ίσως πέσει στο τραπέζι η λύση της «Puskas Arena».

Όπως αναφέρεται, εκεί φιλοξενήθηκε πέρσι με απόλυτη επιτυχία ο τελικός του Europa League ανάμεσα σε Σεβίλλη και Ρόμα, ενώ έχει θέσει υποψηφιότητα και για την διεξαγωγή του τελικού του Champions League το 2026 ή το 2027.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This