Οι Ιταλοί γράφουν ότι η Φιορεντίνα θα έχει μόλις 3.000 οπαδούς στην OPAP Arena!

Είναι πιθανό να δώσουν το «παρών» 15.000 φίλοι του Ολυμπιακού

Must Read

Νέα δεδομένα για τα εισιτήρια του τελικού του Conference League στην OPAP Arena θέτει η Corriere dello Sport

Η ιταλική εφημερίδα φιλοξενεί δηλώσεις του πρόεδρου της ένωσης των οπαδών της Φιορεντίνα, Φεντερίκο Ντε Σινόπολι, ο οποίος λέει ότι οι φίλοι των «βιόλα», που θα ταξιδέψουν στην Αθήνα για το μεγάλο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, δεν θα ξεπεράσουν τους 3.000! Κάτι που σημαίνει ότι οι φίλαθλοι των «ερυθρόλευκων» θα επωφεληθούν με έξτρα εισιτήρια για τη Νέα Φιλαδέλφεια. Εφόσον φυσικά δεν αλλάξει κάτι με την έδρα, μιας και ακούστηκε για Βουδαπέστη.

Σε ρεπορτάζ της Corriere dello Sport αναφέρεται: «Αυτή την στιγμή υπολογίζεται ότι θα ακολουθήσουν 3.000 οπαδοί τον Μπιράγκι και τους συμπαίκτες του: Και δεδομένου ότι είναι αδιανόητο η UEFA να αφήσει την υπόλοιπη ποσότητα απούλητη, υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να βρεθούν στο γήπεδο χιλιάδες οπαδοί του Ολυμπιακού»!

Στην εφημερίδα ο Ντε Σινόπολι εξηγεί: «Είναι μία περίπλοκη εκδρομή, γιατί σε αντίθεση με την περσινή, στην Πράγα, όπου μπορούσες να πας και οδικώς, στην Αθήνα μπορείς να πας μόνο αεροπορικώς και τα έξοδα είναι πολλά. Επιπλέον, δεν είναι καθόλου εύκολο να κλείσεις πτήσεις τσάρτερ στην Ιταλία. Για να είμαι ακριβής, υπάρχει και η λύση τού να πας οδικώς, αλλά μιλάμε για 1.500 χιλιόμετρα, μέσω Ηγουμενίτσας, να διασχίσεις μετά τη μισή Ελλάδα… Το Μέσο, που προτιμούν οι περισσότεροι, όπως είναι λογικό, είναι το αεροπλάνο, αλλά ακόμη και με τσάρτερ θα χρειαστείς μίνιμουμ 440 ευρώ για τα μέλη και 460 ευρώ για τα μη μέλη, συν, φυσικά, το εισιτήριο του αγώνα. Αυτήν τη στιγμή, η εκτίμηση, που υπάρχει, δυστυχώς, κάνει λόγο για εκδρομή 3.000 οπαδών. Αυτό σημαίνει ότι τα εισιτήρια, που θα επιστραφούν, θα δοθούν στον Ολυμπιακό, σίγουρα δεν θα αφήσει κενές θέσεις η UEFA, άρα θα είναι σαν να παίζουμε στην έδρα του αντιπάλου».

Με βάση τα παραπάνω, η Φιορεντίνα δεν αποκλείεται να επιστρέψει περίπου 6.000 εισιτήρια στην UEFA από τα 9.000 συνολικά, που δικαιούται! Από τις επιστροφές αυτές, φυσικά, θα ευνοηθούν οι φίλοι του Ολυμπιακού και είναι πιθανό να δώσουν το «παρών» στην OPAP Arena 15.000 φίλοι των Πειραιωτών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This