Τα σενάρια για τον τίτλο πριν το ντέρμπι ΠΑΟΚ – Ολυμπιακού

Ο δρόμος που οδηγεί Ένωση, Δικέφαλο και «ερυθρόλευκους» στον τίτλο, ο ρόλος του ρυθμιστή Παναθηναϊκού

Must Read

Μπορεί μια αναμέτρηση δύο ομάδων να ενδιαφέρει τρεις και να βγάζει… πρωταθλητή αυτό που δεν αγωνίζεται απόψε; Κι επιπλέον μια τέταρτη ομάδα να είναι ρυθμιστής; Μπορεί!

Στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός αγωνίζονται για την επιβίωση των ελπίδων τους για το πρωτάθλημα. Ο νικητής ελπίζει, ο ηττημένος βγαίνει εκτός μάχης, η ισοπαλία αποτελεί καταστροφή και για τους δύο και ρεαλιστικά, αλλά όχι μαθηματικά, δίνει τον τίτλο στην Ένωση.

Δεν το λέμε εμείς, αλλά οι αριθμοί.

Η βαθμολογία στην κορυφή αυτή τη στιγμή είναι

ΑΕΚ 75 βαθμοί

ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός 71

Ολυμπιακός 70.

*Η ΑΕΚ έχει μπροστά της δύο αγώνες, την Τετάρτη στο Φάληρο με τον Ολυμπιακό και την Κυριακή με τη Λαμία. Δύο νίκες την οδηγούν καρφί στον τίτλο αφού κανείς από τους άλλους διεκδικητές δεν μπορεί να φτάσει τους 81 βαθμούς. Τα πράγματα μπλέκουν εάν νικήσει στην Τούμπα ένας εκ των ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός και δεν νικήσει η ίδια στο Φάληρο. Βασική προϋπόθεση φυσικά και η νίκη την τελευταία αγωνιστική με τη Λαμία στην Opap Arena.

*Ο ΠΑΟΚ θέλει νίκη και στα τρία ματς που απομενουν (Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός στην Τούμπα και Άρης στο «Βικελίδης»). Δεν του αρκεί όμως αυτό. Προϋπόθεση για να πάρει τον τίτλο είναι να μη νικησει η ΑΕΚ στο Φάληρο. Άρα το πρωτάθλημα δεν βρίσκεται αποκλειστικά στα δικά του χέρια.

*Ομοίως ο Ολυμπιακός χρειάζεται το τρία στα τρία με ΠΑΟΚ στην Τούμπα, ΑΕΚ την Τετάρτη στο Φάληρο και Παναθηναϊκό την Κυριακή στη Λεωφόρο. Με 79 βαθμούς προσπερνά την Ένωση που εάν ηττηθεί την Τετάρτη μένει στους 78 βαθμούς ακόμα και σε περίπτωση νίκης επί της Λαμίας.

Ουσιαστικά πριν τη σέντρα τρεις ομάδες διεκδικούν το πρωτάθλημα και ρυθμιστής γίνεται ο Παναθηναϊκός που δεν έχει ελπίδες τίτλου, αλλά αντιμετωπίζει δύο από τους τρεις διεκδικητές, τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This