ΠΑΟΚ: Νίκη ελπίδας για τίτλο, 2-0 τον Ολυμπιακό στην Τούμπα, στον ένα βαθμό η διαφορά από την ΑΕΚ

Το ροτέισον του Μεντιλίμπαρ αποσυντόνισε τον Ολυμπιακό

Must Read

Σε κούρσα για δύο μετατρέπεται η μάχη του πρωταθλήματος μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Ο Δικέφαλος νίκησε τον Ολυμπιακό (2-0), αλλά την Τετάρτη στο Φάληρο στο ντέρμπι Ολυμπιακού – ΑΕΚ θα υποστηρίζει την ομάδα που κέρδισε απόψε, αφού μόνο έτσι μπορεί να ελπίζει – ρεαλιστικά – στον τίτλο.

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να φέρει το ματς στα μέτρα του. Σκόραρε στο 26′, ήταν καλύτερος στο α’ μέρος κι όταν ο Μεντιλίμπαρ έριξε στην επανάληψη τον ελ. Κααμπί φρόντισε να τον εξουδετερώσει… σβήνοντας κάθε προσπάθεια να φθάσει στον Μαροκινό η μπάλα.

Ο Μεντιλίμπαρ έπεσε… θύμα του ροτέισον. Παρέταξε την ομάδα του με τέσσερις αλλαγές (Μασούρας, Ναβάρο, Μαρτίνς, Όρτα αντί των Φορτούνη, ελ Κααμπί, Ποντένσε, Ιμπόρα), αλλά το γεγονός ότι υποχρεώθηκε να ρίξει στη μάχη τους τρεις από τους τέσσερις που είχε στον πάγκο δείχνει ότι προσπάθησε να διορθώσει το λάθος του.
Το μόνο που πέτυχε ήταν το οριζόντιο δοκάρι του Όρτα στις καθυστερήσεις (90+3′).

Ο ΠΑΟΚ πιο φρέσκος, με διάθεση για τη νίκη είχε κορυφαίο τον Ζίβκοβιτς (ασίστ στο 1-0, σκόρερ στο 2-0), στην άμυνα έδωσε λύσεις ο Κουλιεράκης, ενώ ο Κωνσταντέλιας, ακόμα και στην… κακή του μέρα έβγαλε την μπαλιά στο δεύτερο γκολ της ομάδας του.

Τα γκολ
Στο 26′ η έμπνευση του Αντρίγια Ζίβκοβιτς και η ψυχραιμία του Τάσιον απέφεραν το πρώτο γκολ του αγώνα. Ο Σάστρε από τα δεξιά έκανε τη σέντρα, ο Ζίβκοβιτς μέαα στην περιοχή επεχείρησε ανάποδο ψαλίδι, βρήκε τον Τάσιον που είδε την τρύπα στην άμυνα του Ολυμπιακού, σούταρε και… 1-0.
Στο 65′ από κόρνερ του Ολυμπιακού (!) ο ΠΑΟΚ βγήκε στην αντεπίθεση, ο Κωνσταντέλιας… άδειασε τον Κίνι, έβγαλε μόνο του τον Ζίβκοβιτς που δεν είχε τίποτε άλλο παρά να πλασάρει τον Τζολάκη και… 2-0

Διαιτητής: Γουΐλι Ντελαζό (Γαλλίας)
Βοηθοί: Έργουΐν Φινζίν, Φιλίπ Ζαν (Γαλλίας)
4ος: Αλέξανδρος Τσακαλίδης (Χαλκιδικής)
VAR: Αλεξάντρ Κάστρο (Γαλλίας), AVAR: Κωνσταντίνος Ψαρρής (Ζακύνθου)
Κίτρινη:49′ Σβαμπ, 57′ Τόμας, 90+2′ Ντεσπόντοβ – 49′ Ποντένσε, 54′ Κάρμο, 61′ Κίνι, 90′ Ρέτσος.
ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε, Κετζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Σβαμπ (80′ Οζντόεφ), Μεϊτέ, Α. Ζίβκοβιτς (75′ Ντεσπόντοβ), Κωνσταντέλιας (75′ Μουργκ), Τάισον, Μπράντον (59′ Σαμάτα).
Ολυμπιακός (Μεντιλίμπαρ): Τζολάκης, Κίνι (66′ Αποστολόπουλος), Κάρμο, Ρέτσος, Ροντινέι, Έσε, Όρτα, Τσικίνιο (74′ Καρβάλιο), Μαρτίνς (66′ Φορτούνης), Μασούρας (46′ Ποντένσε), Ναβάρο (46′ ελ Κααμπί).

Βαθμολογία

Η επόμενη, 9η αγωνιστική, Τετάρτη 15/5
18:00 Λαμία – Άρης
20:00 Ολυμπιακός – ΑΕΚ
20:00 ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός
Η τελευταία, 10η αγωνιστική, Κυριακή 19/5
20:00 ΑΕΚ – Λαμία
20:00 Άρης – ΠΑΟΚ
20:00 Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This