Χαρά και συγκίνηση για Αϊτόρ: Πέρσι έζησε το δράμα, φέτος το θαύμα – Έγινε πατέρας ο άσος του Παναθηναϊκού

Ο ποδοσφαιριστής του «τριφυλλιού» ανέβασε μια φωτογραφία με το νεογένητο παιδί του

Must Read

Πατέρας για πρώτη φορά έγινε ο Αϊτόρ, με τον Ισπανό άσο του Παναθηναϊκού και την σύντροφο του Μίρια, να ζουν τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής τους.

Ο ποδοσφαιριστής του «τριφυλλιού» ανέβασε μια φωτογραφία με το νεογένητο παιδί τους και την συνόδευσε με λόγια χαράς και ευτυχίας.

Ο Αϊτόρ έναν χρόνο πριν, την Πρωτομαγιά του 2023 είχε συγκινήσει τους πάντες όταν είχε γνωστοποιήσει πως η σύντροφός του είχε αποβάλει.

Τώρα όμως τα πράγματα πήγαν καλά η γυναίκα του έφερε στον κόσμο το πρώτο παιδί της οικογένειας και μάλιστα στο κοριτσάκι θα δοθεί το όνομα Αθηνά. Οι ευχές από συμπαίκτες και αντιπάλους στους περήφανους και συγκινημένους γονείς, έπεσαν βροχή.

Οι Πέρεθ, Ζέκα, Βαγιαννίδης, Κουρμπέλης, Χατζηγιοβάνης, Χουάνκαρ, Λημνιός ήταν από τους πρώτους που έσπευσαν να τον συγχαρούν όπως και ο αρχηγός της ΑΕΚ, Σέρχιο Αραούχο και ο τεχνικός της Κ19 του Ολυμπιακού και πρώην των «πράσινων», Σωτήρης Συλαϊδόπουλος. Ο Αϊτόρ θυμίζουμε πως μέσα σε όλα πέρασε και σοβαρό τραυματισμό πέρσι και φέτος έδειξε σαφώς επηρεασμένος από όλα αυτά, όμως στέκεται όρθιος, αφήνοντας πάντως πίσω του τα δύσκολα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This