Σούπερ Λίγκα: Οι απαντήσεις για τον πρωταθλητή δίνονται απόψε – Πού μπορείτε να δείτε τα ντέρμπι που κρίνουν τον τίτλο

Ολυμπιακός – ΑΕΚ και ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός ανεβάζουν στα ύψη το ενδιαφέρον

Must Read

Μια αγωνιστική πριν το φινάλε του πρωταθλήματος μπορεί να έχουμε… πρωταθλητή ή να ξεκαθαρίσειο το τοπίο στη μάχη για την πρώτη θέση. Η πρωτοπόρος ΑΕΚ θέλει τη νίκη στο Φάληρο με τον Ολυμπιακό για να έχει στα… χέρια της το πρωτάθλημα, ενώ ο ΠΑΟΚ θέλει τη νίκη στο εντός έδρας ματς με τον Παναθηναϊκό για να κρατήσει ζωντανές τις δικές του ελπίδες, περιμένοντας ο Ολυμπιακός να κάνει τη… ζημιά στην Ένωση. Το γεγονός ότι τα δύο ντέρμπι γίνονται την ίδια ώρα (20:00) δίνει στην προτελευταία αγωνιστική των πλέι οφ στοιχεία θρίλερ!

18:00 Λαμία – Άρης (CS2HD)

Έπειτα από 16 ημέρες αγωνιστικής απραξίας οι δύο ομάδες επιστρέφουν στο γήπεδο. Ο αγώνες έχει διαδικαστικό χαρακτήρα αφού αμφότερες γνωρίζουν ακόμα και τη θέση που θα έχουν στην τελική βαθμολογία. Ο Άρης έχει μπροστά του τον τελικό του Κυπέλλου (25/5) με τον Παναθηναϊκό.
Η Λαμία στα πλέι οφ έχει 7 ήττες και μια ισοπαλία, το 1-1 με τον ΠΑΟΚ.
Επιστρέφουν οι Σλίβκα, Αμαράλ και Στάνκο.
Ο Άρης δεν θα έχει τους Βέλεθ, Τζούρασεκ (τραυματίες), Μπράμπετς, Ζουλ (τιμωρημένοι).

Στατιστικά: Είναι η τέταρτη αναμέτρηση των δύο ομάδων φέτος. Η Λαμία νίκησε στον α’ γύρο της κανονικής περιόδου (27/8) με 1-0 στο γήπεδο της, πήρε ισοπαλία (2-2) στον β’ στη Θεσσαλονίκη (20/12) και ο Άρης νίκησε (3-1) στην έδρα του (31/3) στην πρώτη αναμέτρηση των πλέι οφ.
Συνολικά σε 6 αναμετρήσεις με γηπεδούχο στη Λαμία για το πρωτάθλημα οι γηπεδούχοι έχουν 3 νίκες, μια ισοπαλία και ο Άρης δύο νίκες. Τέρματα: 7-7

Διαιτητής: Αναστάσιος Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)
Βοηθοί: Γιώργος Στεφανής (Καρδίτσας), Ιωάννης Καραλής (Ηλείας)
4ος: Μιχαήλ Ματσούκας (Αιτωλοακαρνανίας)
VAR: Κωνσταντίνος Κατοίκος (Αθηνών), AVAR: Πολυχρόνης Κωσταράς (Αιτωλοακαρνανίας)

20:00 Ολυμπιακός – ΑΕΚ (CS1HD)

Ντέρμπι με φόντο τον τίτλο για την ΑΕΚ και επιστροφής στις καλές εμφανίσεις για τον Ολυμπιακό μετά την ήττα του στην Τούμπα (0-2) την περασμένη Κυριακή από τον ΠΑΟΚ.
Επιστρέφουν οι Ντόη, ελ Αραμπί και Γιόβετιτς. Εκτός έμεινε ο τιμωρημένος Ρέτσος, οι τραυματίες Ιμπόρα, Ορτέγκα, Ρίτσαρντς και οι Μασούρας, Ναβάρο, Αλεξανδρόπουλος για λόγους τακτικής.
Η ΑΕΚ δεν ανακοίνωσε 20άδα. Εκτός οι Ρότα, Φερνάντες, αμφίβολος ο Μουκουντί.

Στατιστικά: Ο Ολυμπιακός απέδρασε με ισοπαλία (1-1) από την Opap Arena (17/9), η Ένωση νίκησε (2-1) στο Φάληρο (7/1) και στον α’ γύρο των πλέι οφ (3-1) στο γήπεδο της.
Ως γηπεδούχος ο Ολυμπιακός για το πρωτάθλημα έχει υποδεχτεί την ΑΕΚ 68 φορές. Νίκησε τις 38, παραχώρησε ισοπαλία τιςε 13, ενώ η Ένωση έχει 17 νίκες. Τέρματα: 123-52.

Διαιτητής: Τόμπιας Στίλερ (Γερμανίας)
Βοηθοί: Κρίστιαν Γκίτελμαν, Μαρκ Μπορς (Γερμανίας)
4ος: Χρήστος Βεργέτης (Αρκαδίας)
VAR: Γκίντερ Περλ (Γερμανίας), AVAR: Ράινχαρντ Μπουξμπάουμ (Αν. Αττικής)

20:00 ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός (NS Prime)

Κομβικό ματς για τον ΠΑΟΚ που γιά να μείνει στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος θέλει δύο νίκες (Παναθηναϊκό και Άρη στο «Βικελίδης»), αλλά και μη νίκη της ΑΕΚ σε κάποιο από τα δύο ματς που έχει να δώσει (Ολυμπιακό στο Φάληρο και Λαμία στην Opap Arena).
O Ραζβάν Λουτσέσκου δεν ανακοίνωσε 20άδα, ενώ έχει τραυματίας τον Εκόνγκ.
Ο Παναθηναϊκός διατηρεί μαθηματικές ελπίδες για τον τίτλο (ακραίο σενάριο), ενώ οι δύο ήττες από ΑΕΚ (0-3) και Άρη (0-1) δημιούργησαν κρίση στην ομάδα.
Ο Φατίχ Τερίμ, δίνει βάρος στον τελικό του Κυπέλλου (25/5) με τον Άρη για να… σώσει τη χρονιά. Τραυματίες οι Ιωαννίδης, Βέρμπιτς, εκτός και ο Αϊτόρ (έγινε πατέρας) και για λόγους τακτικής ο Τζούρισιτς.

Στατιστικά: Για έκτη φορά θα βρεθούν αντίπαλοι. Το… γαϊτανάκι των αναμετρήσεων τους άρχισε στη Λεωφόρο (1/10) με ισοπαλία (2-2), συνεχίστηκε με νίκη (2-1) του ΠΑΟΚ στην Τούμπα (28/1), μεσολάβησαν τα δύο ματς Κυπέλλου με νίκη (1-0) του Παναθηναϊκού στην Τούμπα και του ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο (1-0), αλλά πρόκριση των «πράσινων» στα πέναλτι (6-5) με 2-1 στην παράταση(21/2). Συμπληρώθηκε με τη νίκη (3-2) του Δικέφαλου στη Λεωφόρο (31/3).
Σε 76 αναμετρήσεις πρωταθλήματος ο γηπεδούχος ΠΑΟΚ έχει 38 νίκες, ο φιλοξενούμενος Παναθηναϊκός 22, ενώ 16 ματς έληξαν ισόπαλα. Τέρματα: 108-73.

Διαιτητής: Λίντχαουτ Αλάρντ (Ολλανδίας)
Βοηθοί: Ρότζερ Χίνιγκ, Πάτρικ Ρότζερ (Ολλανδίας)
4ος: Βασίλειος Φωτιάς (Πέλλας)
VAR: Γιοακίμ Κάμφιους (Γερμανίας). AVAR: Γιώργος Κόλλιας (Ηπείρου)

Βαθμολογία

Η τελευταία, 10η αγωνιστική, Κυριακή 19/5
20:00 ΑΕΚ – Λαμία
20:00 Άρης – ΠΑΟΚ
20;00 Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This