Ιταλία: Οδομαχίες οπαδών της Γιουβέντους και της Αταλάντα πριν τον τελικό του Κυπέλλου

Συμμετείχαν και χούλιγκαν της Άιντραχτ προφανώς με προσυνεννόηση

Must Read

Απόψε (22:00) η Αταλάντα και η «Μεγάλη Κυρία» Γιουβέντους κοντράρονται στο Ολίμπικο της Ρώμης στον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας. Τα… προεόρτια των τιφόζι ήρθαν νωρίς.

Αρκετή ώρα πριν την σέντρα δεν έλειψαν τα παρατράγουδα. Οπαδοί των δύο ομάδων «συναντήθηκαν» σε αυτοκινητόδρομο της Τοσκάνης, στον δρόμο προς Ρώμη, με αποτέλεσμα να υπάρξουν άγριες συμπλοκές και σοβαρά/βίαια επεισόδια. Είναι απορίας άξιον πως οι καραμπινιέρι (αστυνομία) δεν είχε λάβει τα μέτρα της.

Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, τουλάχιστον 100 ultras των δύο συλλόγων, της «Γιούβε» και της Αταλάντα, μαζί με οπαδούς της Άιντραχτ Φρανκφούρτης (!) που είναι αδελφοποιημένοι με τους «μπεργκαμάσκι», επιδόθηκαν σε ρίψεις αντικειμένων με ρόπαλα, καπνογόνα και πέτρες.

Μάλιστα, το πιο σοβαρό περιστατικό διαδραματίστηκε κοντά στο Αρέτσο, με την αστυνομία να παρεμβαίνει και να διαλύει τις συγκρούσεις των χούλιγκαν, των «μπιανκονέρι» και εκείνων της ομάδας του Μπέργκαμο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This