Τα σενάρια για την τελευταία αγωνιστική – Πώς μπορεί ο 4ος να πάρει ευρωπαϊκό εισιτήριο

Must Read

Ζούμε το πρωτάθλημα των ανατροπών, αλλά αυτά που συμβαίνουν φέτος δεν έχουν προηγούμενο. Υπάρχει ένα σενάριο που μπορεί να οδηγήσει στην Ευρώπη και τον 4ο του πρωταθλήματος.

Καταρχήν η μάχη για τον τίτλο είναι απλή. Αντί για την ΑΕΚ που κρατούσε την τύχη στα χέρια της πριν λίγες ώρες τώρα την κρατά ο ΠΑΟΚ.

Με νίκη βγαίνει πρωταθλητής ανεξαρτήτως του αποτελέσματος του ΑΕΚ – Λαμία. Εάν όμως δεν κερδίσει τον Άρη στο «Βικελίδης», έρθει ισόπαλος ή ηττηθεί, τότε η Ένωση βγαίνει πρωταθλήτρια, επειδή έχει και την ισοβαθμία με τους ασπρόμαυρους..

Μπλεγμένη είναι η κατάσταση για τις υπόλοιπες θέσεις:

*Ευρωπαϊκό εισιτήριο κερδίζει ο Κυπελλούχος (Παναθηναϊκός ή Άρης).

Μέσω πρωταθλήματος υπάρχει ένα εισιτήριο με δεδομένο ότι το έχουν εξασφαλίσει ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Ο Ολυμπιακός έχει 73 βαθμούς, ο Παναθηναϊκός 71. Αυτό σημαίνει ότι οι «πράσινοι» θέλουν μόνο νίκη στο γήπεδό τους στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για να τον προσπεράσουν στην 3η θέση.

Εάν Ολυμπιακός δεν χάσει είναι σίγουρα 3ος και οι «πράσινοι» βλέπουν Ευρώπη μόνο εάν κατακτήσουν το Κύπελλο.

Υπάρχει όμως κι ένα ακόμα σενάριο. Ο Ολυμπιακός να μείνει 4ος (με ήττα στη Λεωφόρο) και να γίνει η ομάδα που θα πάρει εισιτήριο εάν κερδίσει το Κόνφερενς Λιγκ ή εάν ο Παναθηναϊκός ως 3ος κερδίσει το Κύπελλο ανεξαρτήτως αποτελέσματος του τελικού στο Κόνφερενς οδηγεί τους «ερυθρόλευκους» στην Ευρώπη.

Αν ο Ολυμπιακός κερδίσει το Κόνφερενς Λιγκ και είναι 3ος δεν δίνει εισιτήριο στον 4ο

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This