Μεγαλείο και ηχηρή στήριξη από τον κόσμο της ΑΕΚ: Sold out τα εισιτήρια με την Λαμία!

Η ανακοίνωση της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ

Must Read

Εξαντλήθηκαν σήμερα με συνοπτικές διαδικασίες τα εισιτήρια του αγώνα της ΑΕΚ με τη Λαμία την Κυριακή!

Δεν κρατά την τύχη στα χέρια της η ΑΕΚ για το πρωτάθλημα, αλλά οι οπαδοί της εξέφρασαν έμπρακτα ξανά την στήριξή τους στην ομάδα και την όλη προσπάθεια. Μια ημέρα μετά την ήττα στο Φάληρο από τον Ολυμπιακό, ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ το sold out για το κυριακάτικο παιχνίδι με την Λαμία στην OPAP Arena, το τελευταίο ματς για φέτος.

Αναλυτικά:

«Σήμερα (16/5) το πρωί εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια που είχαν απομείνει για το τελευταίο ματς της σεζόν, την Κυριακή με αντίπαλο τη Λαμία στην OPAP Arena! Εκεί που όλοι οι υπόλοιποι περιμένουν να μας δουν να λυγίζουμε, ο κόσμος της ΑΕΚ με ένα ακόμη Sold Out δίνει το δικό του μήνυμα!

Ο κόσμος μας, η δύναμη μας, για μια ακόμη φορά δείχνει το μεγαλείο της αγάπης του για την ΑΕΚ και την πίστη όλων για την τελική νίκη.

Όλος ο οργανισμός της ΑΕΚ σας ευχαριστεί μέσα από την ψυχή του. Σας περιμένουμε την Κυριακή στο Σπίτι Μας και όλοι μαζί θα δώσουμε την μάχη κοντά στην ομάδα και στον Ματίας Αλμέιδα για να μας βρει το τέλος να γιορτάζουμε.

Εσείς δείχνετε τον δρόμο για μια ακόμη φορά».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This