«Θα σου κόψω τα αυτιά, θα σου σπάσω τα μούτρα» – Βαριές καταγγελίες δημοσιογράφου για απειλές από τον προπονητή της Γιουβέντους

Σάλος στην Ιταλία

Must Read

Σε έξαλλη κατάσταση ήταν ο Μασιλιμιάνο (Μαξ) Αλέγκρι με την λήξη του τελικού Κυπέλλου Ιταλίας. Παρά το ότι η Γιουβέντους κατέκτησε το τρόπαιο με το 1-0 κόντρα στην Αταλάντα στην Ρώμη. Ο προπονητής των «μπιανκονέρι» ήταν εκτός εαυτού πριν την ολοκλήρωση του παιχνιδιού και αποβλήθηκε μετά από επεισόδιο με τον διαιτητή. Αλλά δεν ήταν μόνο αυτό.

Ο Ιταλός κόουτς μετά το τέλος του αγώνα φέρεται να επιτέθηκε φραστικά στον αρχισυντάκτη της «Tuttosport», Γκουίντο Βατσιάγκο, εξαπολύοντας ανατριχιαστικές απειλές!

«Είσαι σκ@τ@ αρχισυντάκτης! Γράφε την αλήθεια στην εφημερίδα και όχι ό,τι σου λέει η ομάδα. Κοίτα, ξέρω που βρίσκεσαι και πού μπορώ να σε βρω. Ξέρω πού μπορώ να σε περιμένω. Θα έρθω και θα σου ξεριζώσω και τα δύο αυτιά. Θα έρθω να σε χτυπήσω στο πρόσωπο. Γράφε την αλήθεια στην εφημερίδα σου», φέρεται να είπε ο Αλέγκρι, με τον έγκριτο δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο να αναπαράγει την σοκαριστική είδηση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This