Παναθηναϊκός: Επίσημα τέλος ο Τερίμ – Τι είπε ο ίδιος – Τα σχόλια των Τούρκων

Ο Κόντης προσωρινά στο τιμόνι

Must Read

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε ότι ολοκληρώθηκε κι επίσημα η συνεργασία της με τον Φατίχ Τερίμ, λίγα λεπτά μετά το αποχαιρετίστηριο μήνυμα του Τούρκου τεχνικού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η πράσινη ΠΑΕ ευχαρίστησε τον Τούρκο για την προσφορά του στην ομάδα και του ευχήθηκε κάθε επιτυχία για τη συνέχεια. Ο Τερίμ έμεινε στον πάγκο του Παναθηναϊκού συνολικά έξι μήνες και 26 παιχνίδια σημείωσε 14 νίκες, έξι ισοπαλίες και έξι ήττες, καθώς και μια πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Στο «τριφύλλι» επανέρχεται ο πρώην βοηθός του Γιοβάνοβιτς, Χρήστος Κόντης, ως υπηρεσιακός ενόψει Ολυμπιακού και Άρη, δύο κρίσιμων τελευταίων αγώνων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον προπονητή, Φατίχ Τερίμ. Ο Τούρκος τεχνικός εργάστηκε έξι μήνες στο Τριφύλλι. Συνολικά καθοδήγησε την ομάδα μας σε 26 αγώνες, καταγράφοντας 14 νίκες, έξι ισοπαλίες, έξι ήττες και την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Ευχαριστούμε τον Φατίχ Τερίμ και το επιτελείο του και ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της επαγγελματικής διαδρομής του».

Για τους λόγους της αποχώρησής του από τον Παναθηναϊκό τοποθετήθηκε με δήλωσή του, λίγο πριν την ανακοίνωση, στην Τουρκία ο Φατίχ Τερίμ. Στην αποχαιρετιστήρια δήλωσή του στα τουρκικά ΜΜΕ, ο Τερίμ αναφέρθηκε στη συνάντηση που είχε χθες (16/5) με τον Γιάννη Αλαφούζο, σημειώνοντας ότι τα σχέδια των δύο ανδρών “δεν ήταν ταυτισμένα” για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Αναλυτικά η δήλωση του Τούρκου τεχνικού:

«Από τον περασμένο Δεκέμβριο, η ομάδα μου και εγώ κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, με όλες μας τις δυνάμεις, για να τελειώσουμε τη σεζόν 2023-2024 ως πρωταθλητές και να κάνουμε τους οπαδούς του Παναθηναϊκού να ζήσουν μια χαρά που δυστυχώς τους έλειψε για 13 χρόνια. Χθες το απόγευμα, ο Πρόεδρος Αλαφούζος και εγώ συναντηθήκαμε και αξιολογήσαμε μαζί την κατάσταση, πάνω στην οποία είδαμε ότι τα σχέδιά μας για τη σεζόν 2024-2025 δεν ήταν ταυτισμένα. Ως αποτέλεσμα αυτής της συνάντησης, αποφασίστηκε ότι η επαγγελματική μας σχέση δεν θα συνεχιστεί.

Ευχαριστώ ιδιαίτερα τους οπαδούς του Παναθηναϊκού που μας αγκάλιασαν τους έξι μήνες που περάσαμε στην Αθήνα, τον Πρόεδρο Γιάννη Αλαφούζο, καθώς και το επιτελείο του συλλόγου και επίσης είμαι ευγνώμων στην ποδοσφαιρική κοινότητα εδώ, που εξέφρασε την αγάπη και τον σεβασμό της την ομάδα και σε μένα σε κάθε ευκαιρία. Εύχομαι ειλικρινά στον Παναθηναϊκό ένα επιτυχημένο μέλλον».

«Παίζει» σε όλο τον τουρκικό Τύπο το «διαζύγιο» του Παναθηναϊκού με τον Φατίχ Τερίμ. Οι Τούρκοι επικαλούνταν τις πληροφορίες από την Ελλάδα για την επικείμενη -πριν την τελεσίδικη- απομάκρυνση του συμπατριώτη τους από τον πάγκο των «πρασίνων».

Δείτε τι έγραψαν -πριν τις οριστικές ανακοινώσεις- οι Τούρκοι για τις εξελίξεις με τον Τερίμ στο «τριφύλλι»

Fanatik: Σεισμός με τον Φατίχ Τερίμ στον Παναθηναϊκό, συναντήθηκε με τον πρόεδρο και ελήφθη η απόφαση

Sabah: Eξαντλήθηκαν όλες οι ελπίδες για τον Τερίμ στην Ελλάδα

Μilliyet: Ο Παναθηναϊκός χωρίζει με τον Τερίμ, ο πρόεδρος πήρε την απόφαση

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This