Μεγάλη πορεία οπαδών του ΠΑΟΚ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης παρά τις απαγορεύσεις της ΕΛ.ΑΣ.

Εν αναμονή του κρίσιμου ντέρμπι τίτλου του «δικέφαλου του Βορρά» με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης»

Must Read

Λίγες ώρες πριν από το κρίσιμο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα στον Άρη και τον ΠΑΟΚ, το οποίο είναι πολύ πιθανό να στέψει το «δικέφαλο του βορρά» πρωταθλητή της φετινής Super League, οι οπαδοί του ξεκίνησαν πορεία στο κέντρο της συμπρωτεύουσας, παρά τις σχετικές απαγορεύσεις της ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του thestival.gr, χιλιάδες οπαδοί του ΠΑΟΚ συγκεντρώθηκαν το μεσημέρι στον Λευκό Πύργο και ξεκίνησαν πορεία μέχρι το γήπεδο «Κλεάνθης Βικελίδης», όπου στις 20.00 θα ξεκινήσει η πολυαναμενόμενη αναμέτρηση, αδιαφορώντας για το σχετικό απαγορευτικό της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης. Την πορεία, πάντως, περιφρουρεί ισχυρή αστυνομική δύναμη των ΜΑΤ.

Με βάση το ίδιο ρεπορτά, πολλοί από αυτούς προσπάθησαν νωρίτερα να πλησιάσουν την Καμάρα, με αστυνομικούς να τους απομακρύνουν, ούτως ώστε να μην υπάρξει η συγκέντρωση που είχαν προαναγγείλει, καθώς μέλημα της ΕΛ.ΑΣ. είναι να αποφευχθεί οποιαδήποτε συνάντηση οπαδών του ΠΑΟΚ και του Άρη στους δρόμους της συμπρωτεύουσας. Σύμφωνα με το κάλεσμα των Συνδέσμων Φίλων ΠΑΟΚ, οι οπαδοί του «δικεφάλου» θα έφευγαν από την Καμάρα με κατεύθυνση προς το ξενοδοχείο «Makedonia Palace», όπου διανυκτέρευσε η αποστολή της ομάδας του Λουτσέσκου. Ωστόσο, η ΕΛ.ΑΣ. απέτρεψε εκατοντάδες εξ αυτών από το να κατευθυνθούν στο ξενοδοχείο, σταματώντας τους επί της οδού Νικ. Γερμανού, στο ύψος του Βασιλικού Θεάτρου.

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ φώναξαν συνθήματα έξω από το «Μακεδονία Παλλάς», απέναντι από δυνάμεις της αστυνομίας, ενώ για μερικά λεπτά έκλεισαν τον δρόμο. Οι δυνάμεις των ΜΑΤ τους ανάγκασαν να κατευθύνουν απευθείας στην Τούμπα, εκεί, δηλαδή, όπου και θα παρακολουθήσουν το ντέρμπι της ομάδας τους με τον Άρη, καθώς η ΠΑΕ ΠΑΟΚ πήρε την πρωτοβουλία να στήσει γιγαντοοθόνη έξω από το γήπεδο.

  • Δείτε ρεπορτάζ:




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This