Πρωταθλητής δια πυρός και σιδήρου ο ΠΑΟΚ με νίκη 2-1 στο «Βικελίδης» τον Άρη

Must Read

Τρεις φορές άλλαξε χέρια ο τίτλος. Ο ΠΑΟΚ στο 30′ προηγήθηκε με τον Μπράντον Τόμας και είχε στα χέρια του τον τίτλο. Στο 47′ ο Μορόν με γκολ-όνειρο ισοφάρισε για τους «κίτρινους» και ο τίτλος… γλίστρησε στα χέρια της ΑΕΚ, αλλά στο 62′ ο Τάισον με το δικό του γκολ τον επανέφερε στη Θεσσαλονίκη και την Τούμπα.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ σε εχθρική ατμόσφαιρα μπορούσαν μόνο να σκεφθούν τη χαρά των οπαδών τους που έβλεπαν τον αγώνα από την τεράστια οθόνη στο γήπεδο της Τούμπας και από τις απλές τηλεοράσεις σε όλα τα μήκη και πλάτη της χώρας.

Το ματς ήταν νευρικό, ο Άρης ήθελε να στείλει το δικό του μήνυμα ότι είναι σε θέση να δει στα μάτια τον Παναθηναϊκό στον τελικό του Κυπέλλου το Σάββατο στο Βόλο κι αυτό το ματς ήταν η «πρόβα τζενεράλε». Αν τώρα σε αυτό βάλουμε και τη κόντρα των δύο ομάδων μπορεί να καταλάβει κανείς γιατί το ματς είχε μια κόκκινη (Μιχαηλίδης) και πολλά νεύρα ακόμα και μετά τη λήξη του ματς.



Διαιτητής: Όρελ Γκρίνφελντ (Ισραήλ)
Βοηθοί: Ρόι Χασά, Ιντάν Γιαρκόνι (Ισραήλ)
4ος: Ιωάννης Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)
VAR: Ντάνιελ Μπαρ (Ισραήλ), AVAR: Κωνσταντίνος Ψαρρής (Ζακύνθου)
Κόκκινη: 72′ Μιχαηλίδης (2η κίτρινη)
Κίτρινη: 39′ Μοντόγια, 55′ Βερστράτε, 88′ Γκαρθία, 90+3 Ζομάρα – 1΄Μιχαηλίδης, 70′ Κετζιόρα, 77′ Κωνσταντέλιας.
Άρης (Μάντζιος): Κουέστα, Οντουμπάτζο, Μοντόγια(86′ Μοντόγια), Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Ζουλ (86′ Φετφατζίδης), Νταρίντα, Σουλεϊμάνοφ (86′ Ανσααριφάρντ), Βερστράτε (68′ Γκαρσία), Σαβέριο (71′ Ζαμόρα), Μορόν.
ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε, Κετζιόρα, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Σβαμπ, Μεϊτέ, Κωνσταντέλιας (80′ Νάσμπεργκ), Τάισον (65′ Ντεσπόντοβ), Ζίβκοβιτς, Τόμας (65′ Σαμάτα).

Τελική βαθμολογία:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This