ΑΕΚ: Δεν ήρθε το… θαύμα από τη Θεσσαλονίκη, αρκέστηκε στο χειροκρότημα των οπαδών της για την προσπάθεια

Must Read

Περισσότερο πανηγυρίστηκε το γκολ του Μορόν στο «Βικελίδης» παρά τα τρία γκολ της ΑΕΚ στην «Opap Arena». ΤΟ… θαύμα που περίμεναν από τη Θεσσαλονίκη, αλλά οι οπαδοί της Ένωσης είχαν ένα θερμό χειροκρότημα στο τέλος του ματς μετά το 3-0 επί της Λαμίας.

Η ΑΕΚ ουσιαστικά έχασε ένα πρωτάθλημα σε μια κεφαλιά άουτ του Καρίμ Ανσαριφάρντ στο 90+5′! Εάν γινόταν το 2-2 ο τίτλος θα επέστρεφε στη Νέα Φιλαδέλεφεια.

Μπορεί η Ένωση να μην είχε στα χέρια της την τύχη του πρωταθλήματος, αλλά οι ποδοσφαιριστές και οι οπαδοί της που έκαναν ένα ακόμα sold out πέρασαν καλά. Θυμήθηκαν όλες τις όμορφες στιγμές που πέρασαν είτε ήταν απόγευμα, είτε βράδυ Σαββάτου ή Κυριακής. Κράτησαν τις… εικόνες της χαράς και έδωσαν ραντεβού για τη νέα χρονιά.

Όσο για το ματς ελάχιστοι το είδαν με προσοχή. Τα τάμπλετ, τα κινητά ήταν σε όλα τα χέρια για να παρακολουθήσουν το τι συμβαινει στη Θεσσαλονίκη.

20′: Ο Λιούμπισιτς με δύο αντιπάλους καταφέρνει να σκοράρει (1-0).




40′: Η ΑΕΚ σημειώνει δεύτερο γκολ με τον Τσούμπερ.




Το 3-0 της ΑΕΚ από τον Σιμάνσκι στο 90+2′




Διαιτητής: Μόρτεν Κροχ (Δανίας)
Βοηθοί: Λαρς Χουμελγκάρντ, Ντένις Βόλενμπεργκ (Δανίας)
4ος: Ευάγγελος Μανούχος (Αργολίδας)
VAR: Γιόνας Χάνσεν (Δανίας), AVAR: Βασίλειος Νικολακάκης (Λασιθίου)
Κίτρινη: 55′ Βίντα – 45+1 Σαντάνα
ΑΕΚ (Αλμέιδα): Αθανασιάδης – Ρότα (46′ Πινέδα), Βίντα, Κάλενς, Χατζισαφί – Σιμάνσκι, Γιόνσον – Άμραμπατ(62′ Ελίασον), Λιούμπισιτς (67′ Γκατσίνοβιτς), Τσούμπερ (6′ Αραούχο) – Λιβάι Γκαρσία (622′ Πόνσε).
Λαμία (Βόκολος): Χατζηεμμανουήλ – Βασιλαντωνόπουλος, Τζανετόπουλος, Γιαννούτσος, Σίντκλεϊ  (84′ Κορνέζος) – Σαντάνα (84′ Σιμόν), Τζανδάρης, Σλίβκα – Λέικ (46′ Νούνιες), Μάλτσι (74′ Τσούκαλος), Τερεζίου (66′ Μαρτίνεθ).




Βαθμολογία

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This