Γ. Σταυρίδης στη “Δίκη”: «Ο διαιτητής του Άρης-ΠΑΟΚ μπήκε στον αγωνιστικό χώρο χωρίς ψυχολογία»

Οι επισημάνσεις του

Must Read

Για τις επίμαχες φάσεις του ντέρμπι Άρης-ΠΑΟΚ μίλησε στη «Δίκη στο OPEN» ο πρώην διαιτητής FIFA, Γιώργος Σταυρίδης, κάνοντας λόγο για δύο σοβαρά λάθη εις βάρος του Μιχαηλίδη, που οδήγησαν στην αποβολή του.

«Στην πρώτη κάρτα, ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ διώχνει καθαρά την μπάλα και ο αντίπαλος βάζει το πόδι του ακριβώς μπροστά σε αυτό του παίκτη του ΠΟΚ. Αντί να δώσει φάουλ υπέρ του ΠΑΟΚ, προς έκπληξή μας, δίνει φάουλ και κίτρινη κάρτα στον παίκτη του ΠΑΟΚ. Αυτό μας δείχνει ότι μπήκε στον αγωνιστικό χώρο χωρίς την κατάλληλη ψυχολογία. Πάντα ο διαιτητής στην αρχή του αγώνα οφείλει να είναι πιο κοντά στις φάσεις, όχι γιατί το λέει ο κανονισμός, αλλά για να δει ποιοι θα του «χαλάσουν» το ματς και ποιοι θα τον βοηθήσουν» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Στην δεύτερη κάρτα κάνει τάκλιν, αλλά δεν τον βρίσκει καθόλου. Δεν είναι φάουλ, είναι ένα ακόμη σοβαρό λάθος. Έχει κάνει δύο λάθη. Έχει δείξει δύο κίτρινες που δεν θα έπρεπε να βγουν. Βέβαια, επειδή η δεύτερη φάση γίνεται μπροστά στον 4ο και στον βοηθό μπορούσαν να ενημερώσουν τον διαιτητή από την ενδοεπικοινωνία για να αλλάξει την απόφασή του.

Αυτοί οι ελίτ που έχουν έρθει, όχι από προηγμένα πρωταθλήματα, κατώτερων από το ελληνικό, δεν έχουν την ψυχολογία ενός ντέρμπι. Παίζουν στη χώρα τους μπροστά σε 5.000 κόσμο και εδώ με 30.000. Είναι θέμα ψυχολογίας. Από την στιγμή που έχουμε φέρει στο παρελθόν καλούς ελίτ, θα έπρεπε για ματς της χρονιάς να στείλουν από νωρίς μέιλ και να πάρουν απάντηση από ποια χώρα θα μπορούσε να έρθει».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This