Ολυμπιακός: Τραγωδία για Καρεμπέ – Έφυγαν από τη ζωή δύο ανίψια του

Το γνωστοποίησε ο ίδιος

Must Read

Σοκ! Ο Κριστιάν Καρεμπέ αποκάλυψε σε γαλλικό Μέσο ότι έχασε δύο ανίψια του από τις ταραχές στη Νέα Καληδονία μετά από πυροβολισμούς…
Μία μεγάλη προσωπική τραγωδία περνά ο παλαίμαχος άσος και νυν στέλεχος του Ολυμπιακού, με την απώλεια ενός ανιψιού του και μία ανιψιάς του μετά τις σοβαρές ταραχές στην ιδιαίτερη πατρίδα του.
Σε δηλώσεις που φιλοξενήθηκαν στο Gala.fr και τις έχει κάνει στα μικρόφωνα του Europe 1 ο πρώην διεθνής με την εθνική Γαλλίας μέσος, ανέφερε γεμάτος θλίψη και πόνο ότι «έχασα μέλη της οικογένειάς μου και για αυτό έμεινα σιωπηλός διότι θρηνώ. Δύο μέλη της οικογένειάς μου σκοτώθηκαν από πυροβολισμούς στο κεφάλι. Είναι δολοφονίες και ελπίζω ότι θα υπάρξουν έρευνες για αυτούς τους θανάτους».

Συγκλονίζουν οι ειδήσεις εξάλλου, που έρχονται καθημερινά στο φως της δημοσιότητας από τις βίαιες συγκρούσεις που συνεχίζουν και λαμβάνουν χώρα στη Νέα Καληδόνια. Οι κάτοικοι της οποίας έχουν ξεκινήσει διαδηλώσεις για μία εκλογική μεταρρύθμιση που ψηφίστηκε στη Γαλλία και η οποία φέρνει αλλαγή στους περιορισμούς ψηφοφορίας στις τοπικές εκλογές.

Παρότι η Νέα Καληδονία είναι νησί του Ειρηνικού Ωκεανού, υπάγεται διοικητικά στη Γαλλία, με συνέπεια ο πρόεδρος, Εμανουέλ Μακρόν, να στείλει στρατό για να καταστείλει τη βία που έχει κλιμακωθεί. Ο τραγικός απολογισμός των τελευταίων ημερών είναι επτά νεκροί υπήκοοι της Νέας Καληδονίας, με τους δύο από αυτούς να αποτελούν μέλη της οικογένειας Καρεμπέ.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This