Roland Garros: Ήττα και αποκλεισμός για Σάκκαρη

Με 2-1 σετ από την Γκράτσεβα

Must Read

Δεν τα κατάφερε… Η Μαρία Σάκκαρη, αν και προηγήθηκε στην αναμέτρηση με την Βαρβάρα Γκράτσεβα, στη συνέχεια δέχθηκε την ανατροπή από την Γαλλίδα και Νο88 του κόσμου και με 3-6, 6-4, 6-3, μετά από 2 ώρες και 15 λεπτά κι έμεινε εκτός Roland Garros από τον 1ο γύρο για 2η σερί χρονιά. 

Αυτή ήταν η 4η φορά, στα τελευταία 5 Grand Slam, όπου η Ελληνίδα τενίστρια δεν καταφέρνει να κερδίσει σε πρεμιέρα, με εξαίρεση το φετινό Australian Open, όπου έφτασε μέχρι τον 2ο γύρο. 

H Σάκκαρη τελείωσε την αναμέτρηση με 5 άσους και 6 διπλά λάθη, δυσκολεύτηκε στα περασμένα πρώτα service έχοντας 51%, κερδίζοντας το 67% των πόντων (31/46) και το 40% στο δεύτερο (18/45), ενώ εκμεταλλεύτηκε τις 4 από τις 15 ευκαιρίες για break, σε αντίθεση με την Γκράτσεβα, η οποία τελείωσε το ματς με 5/6 break-points. Σημείωσε 7 winners περισσότερους από τη Γαλλίδα (27-20), αλλά υπέπεσε και σε 15 περισσότερα αβίαστα λάθη (39-24).

Πηγή: tennis24

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This