Παναθηναϊκός: Συζητήσεις με πρώην προπονητή του Ολυμπιακού

Πορτογαλικό δημοσίευμα εμπλέκει το «τριφύλλι» με την περίπτωση του Πέδρο Μαρτίνς

Must Read

Το ψάξιμο καλά κρατεί! Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού προχωρούν τις εξελίξεις για την εύρεση του νέου προπονητή της ομάδας. Σύμφωνα με πορτογαλικό δημοσίευμα, ένας παλιός γνώριμος της Σούπερ Λίγκας βρίσκεται στην «πράσινη» λίστα.

Ο λόγος για τον Πέδρο Μαρτίνς, με τον πρώην τεχνικό του Ολυμπιακού να παρουσιάζεται ως βασικός στόχος των «πρασίνων»! Ακούστηκαν και οι Ιταλοί, Σάρι, Ματσάρι, Ιταλιάνο, αλλά ο Ίβηρας τεχνικός φαίνεται πως προκρίνεται ως λύση. Όχι για… πικάρισμα στον «αιώνιο» αντίπαλο, αλλά για την καλή του δουλειά που την έχει άλλωστε αποδείξει.

Συγκεκριμένα, η A Bola αναφέρει ότι ο 54χρονος Πορτογάλος κόουτς βρίσκεται σε περίοπτη θέση στη λίστα του «τριφυλλιού», με το συμβόλαιό του στην Αλ Γκαράφα να ολοκληρώνεται σε λίγες μέρες. Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Μαρτίνς έχει στα χέρια του πρόταση ανανέωσης με πολύ καλές απολαβές από τον σύλλογο του Κατάρ. Φέτος δε, αναδείχτηκε κορυφαίος προπονητής στο Κατάρ, οδηγώντας την ομάδα του στην τρίτη θέση του εγχωρίου πρωταθλήματος. Στα μέρη μας είχε εργαστεί μεταξύ 2018 και 2022, κατακτώντας με τον Ολυμπιακό τρία πρωταθλήματα και ένα Κύπελλο. Κατά καιρούς το όνομά του «έπαιξε» και σε σενάρια για αγγλικές ομάδες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This