Σοκ στον Ολυμπιακό! Τέλος για φέτος ο Μουστάφα Φαλ – Γιατί δεν μπορεί να τον αναπληρώσει ο Ράιτ

Must Read

Η κακοδαιμονία για τον μπασκετικό Ολυμπιακό συνεχίζεται. Μετά την απώλεια της Ευρωλίγκας που ήταν ο βασικός στόχος, τον σοβαρό τραυματισμό του Έβανς που σχεδόν είχε κλείσει για τη νέα περίοδο ήρθε ένα ακόμα χτύπημα, το ισχυρότερο ίσως ενόψει της διεκδίκησης του πρωταθλήματος της Μπάσκετ Λιγκ.

Ο Μουστάφα Φαλ υπέστη κάταγμα κόπωσης στο τέταρτο μετατάρτσιο του αριστερού του ποδιού και θα μείνει εκτός μέχρι το τέλος της σεζόν.

Το πρόβλήμα για την αγωνιστική ετοιμότητα των «ερυθρόλευκων» που την Πέμπτη δίνουν τον πρώτο αγώνα των ημετιλικών του πρωταλήματος στο ΣΕΦ με το Περιστέρι, δεν σταματά εδώ.

Ο Ολυμπιακός δεν είχε δηλώσει τον Μόουζες Ράιτ στη σειρά των πλέι οφ, ο οποίος αποτελεί μια από τις εναλλακτικές λύσεις του Φαλ, με αποτέλεσμα ο Αμερικανός, σύμφωνα με τους κανονισμούς, να μην έχει δικαίωμα αντικατάστασης του Γάλλου, με αποτέλεσμα η ομάδα να μείνει με ένα καθαρό σέντερ, τον Νίκολα Μιλουτίνοφ, ενώ στη θέση «5» μπορεί να αγωνιστεί ο Φιλίπ Πετρούσεβ και εναλλακτικά ο Άλεξ Πίτερς.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This