Κόνφερενς Λιγκ: Τι… προβλέπουν οι στοιχηματικές εταιρείες για τον τελικό

Must Read

Άρωμα… βιολέτας έχουν οι αποδόσεις των στοιχηματικών εταιρειών για τον αποψινό τελικό του Κόνφερενς Λιγκ. Από την πρώτη μέρα που ανακοινώθηκαν οι «βιόλα» δίνονται ως φαβορί, αλλά τις τελευταίες μέρες η απόδοσή τους ανεβαίνει (υποχωρεί ο φαβοριτισμός τους), ενώ αντίθετα του Ολυμπιακού πέφτει.

Η νίκη του Ολυμπιακού ξεκίνησε με αποδόσεις γύρω από το 3,05 για να «κατέβει» στο 2,90, ενώ της Φιορεντίνα από το 2,40 «ανέβηκε» στο 2,50. Όσο για την ισοπαλία (στα 90′) από το 3,30 έφτασε στο 3,35.

Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και με την ομάδα που θα κατακτήσει το τρόπαιο. Η Φιορεντίνα ξεκίνησε από το 1,75 για να φτάσει στο 1,78. Αντίθετα ο Ολυμπιακός από το 2,08 «έπεσε» στο 1,92 γεγονός που σημαίνει ότι αρχίζουν να πιστεύουν ότι μπορεί να το πετύχει.

Στοιχηματικά το να κριθεί το ματς στα 90′ το θεωρούν αρκετά πιθανό αφού η παράταση δίνει το αρκετά υψηλό 6,5, με το «όχι» στο εξαιρετικά χαμηλό 1,11. Από εκεί κι ύστερα εφόσον φθάσει μέχρι εκεί το ματς οι «ερυθρόλευκοι» έχουν στοιχηματικά το προβάδισμα με απόδοση στο 9,15 και η Φιορεντίνα στο 11,00, ενώ δύσκολο θεωρούν, οι εταιρείες να κριθεί στα πέναλτι (5,50 το «ναι» και 1,14 το «όχι») με τις ομάδες να έχουν τις ίδιες ελπίδες εφόσον φτάσουμε μέχρι εκεί (προσφορές γύρω στο 10,00 για κάθε φιναλίστ).

Δεν περιμένουν πολλά γκολ στον τελικό. Το «Under 2,5» προφέρεται σε τιμή γύρω στα 1,65 με το «Over 2,5» στα 2,15.

Θεωρούν πιθανό να σκοράρουν και οι δύο ομάδες με το Goal – Goal στο 1,80, ενώ το No Goal είναι στο 1,90 όπως και το εύρος των 2-3 τερμάτων.Με βάση τις αποδόσεις το 1-1 δίνει 6,00, η νίκη της Φιορεντίνα με 1-0 προσφέρεται στο 7,00, η επικράτηση του Ολυμπιακού με το ίδιο σκορ στο 8,5 όπως και το 0-0.

Όλα αυτά φυσικά είναι… ασκήσεις επί χάρτου. Η αλήθεια βγαίνει πάντα μέσα στο ίδιο το παιχνίδι. Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι στον πρόσφατο τελικό της Ευρωλίγκα η Ρεάλ ήταν το μεγάλο φαβορί με απόδοση στο 1,52 και ο Παναθηναϊκός το απόλυτο  αουτσάιντερ με 2,85. Κι όμως όσοι πίστεψαν στους «πράσινος», σχεδόν, τριπλασίασαν τα χρήματα τους!

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This