Το βροντερό «όχι» του Δημήτρη Μελισσανίδη στην ΟΥΕΦΑ

Τι ενόχλησε την Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία

Must Read

Δύο φωτογραφίες στη φυσούνα της «Opap Arena»… ενόχλησαν την ΟΥΕΦΑ και ήθελε απόψε να τις καλύψει. Πρόκειται για αυτή που δείχνει την Αγία Σοφία και την άλλη με τους πρόσφυγες.

Στο θέμα αυτό ο Δημήτρης Μελισσανιδης ήταν κατηγορηματικός, αρνήθηκε κάθε παρέμβαση και συζήτηση, ειδικά τέτοια μέρα, ανήμερα της Αλώσεως της Πόλης από τους Τούρκους.

Οι υπεύθυνοι της ΟΥΕΦΑ τελικά υποχώρησαν και οι φωτογραφίες θα υπάρχουν εκεί για να τις δουν οι παίκτες κι όσοι έχουν πρόσβαση στο χώρο.

Είναι πάντως απορίας άξιο πως κρίνει την «απολιτίκ» διάθεσή της η Ευρωπαϊκή ομοσπονδία. Η ιστορία δεν διαγράφεται, ούτε αλλάζει.

Η Αγία Σοφία αποτελεί οικουμενικό σύμβολο και αναγνωρίσιμο διεθνώς.

Οι πρόσφυγες, πάλι είναι πραγματικότητα. Δεν μπορεί να σβήσει κανείς ούτε τα γεγονότα του ’22, ούτε τους διωγμούς των Ελλήνων της Πόλης.

Νισάφι πια…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Ο Μελισσανίδης είναι από Κορυξενα Τραπεζούντας, πατρίδα του Δημήτρη Υψηλάντη, από την μητέρα του ο Μαρινάκης είναι από την οικογένεια Υψηλάντη δηλαδή Πόντιος, ο Σαββίδης Ιωάννης η Ιβάν η καταγωγή του είναι από την Σάντα Πόντου οι πιο σκληροί αντάρτες του Πόντου ας ενώσουν τις δυνάμεις τους για το καλό της πατρίδας.Ο Καζαντζίδης έλεγε στο τελευταίο του τραγούδι έναν Πόντιος θα σώσει την Ελλάδα

  2. καί πολύ καλά έκανε!!! η ιστορία των Ελλήνων δεν διαγράφεται,θα είμαστε εδώ νά την θυμόμαστε και να τιμούμε τους προγόνους μας!!!!

  3. Καλημέρα!Είναι γνωστοί Ανθελληνες οι ΓερμανοΓαλλοι μαζί με Ούγγρους Ολλανδούς Κ Βέλγους+Αυστριακούς!Οπότε ας είμαστε εμείς ενωμένοι Αδέρφια!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This