Αίσχος! Βανδαλισμοί από οπαδούς του Ολυμπιακού στην «Αγιά-Σοφιά» – Καμαρώνουν για το «επίτευγμά» τους

Εικόνες ντροπής

Must Read

Ντροπή και μόνο! Η Opap Arena βανδαλίζεται και γίνεται έρμαιο στις ορέξεις ορισμένων που θέλησαν να… βγάλουν το άχτι τους. «Οι οπαδοί μας θα σεβαστούν το γήπεδο της ΑΕΚ» είχε πει πριν μερικές μέρες ο Βαγγέλης Μαρινάκης, αλλά προφανώς αυτό δεν το τήρησαν κάποιοι φίλαθλοι του Ολυμπιακού. Βλέπετε στις εικόνες τι ακριβώς συνέβη στην Opap Arena από μερίδα οπαδών των Πειραιωτών. Καμένα καθίσματα, σκουπίδια

Άλλοι έχουν κολλήσει παντού ερυθρόλευκα αυτοκόλλητα, θέλοντας να… πικάρουν τους φίλους της ΑΕΚ, άλλοι καταστρέφουν τις τουαλέτες, άλλοι κάνουν την ανάγκη τους όπου βρουν και άλλοι γράφουν αντεθνικά εμετικά συνθήματα. Αίσχος.

Οι φωτογραφίες να τονίσουμε προέρχονται από τα social media των ίδιων των οπαδών που πανηγυρίζουν… για τα κατορθώματά τους! Στις ζημιές πάντως «πρωταγωνίστησαν» και οι οπαδοί της Φιορεντίνα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. πολλές παρτίδες με τρύπια προφυλακτικά μοιράζαν κάποτε στις ιερόδουλες του Πειραιά . Μακριά τα παιδιά σας από τα κομπλεξάκια του Πειραιά .

  2. Μια ζωή το dna του συλλόγου αυτού είναι να κλέβει σε όλα τα επίπεδα και να βγάζει κόμπλεξ και κακιά οταν κάποια αλλά ομάδα έχει κάτι καλύτερο από αυτούς

  3. Αυτό είναι ξεφτίλα, και ασέβεια……
    Εγώ Ολυμπιακός είμαι, αλλά είναι ντροπή, ασέβεια και ανανδρεια αυτές οι καταστροφές που προκάλεσαν στο γήπεδο.Δεν σεβάστηκαν τίποτα…..
    Ντροπή και μόνο Ντροπή

  4. Τι βρωμόσκυλα είναι αυτοί; Αποβράσματα σκέτα! Ουυυυυυστ! Στον Πειραιά σας βρομιάρηδες, άξεστοι, γύφτοι, άπλητοι, ΟΥΓΚανοι!!!

    • Σίγουρα Θαλής Αριστοτέλης Κίμων Σόλων Πλάτων Θουκιδηδης Πυθαγόρας Αριστείδης Σωκράτης Περικλής Αλέξανδρος Υψηλάντης Καποδίστριας Παλαιολόγος Ρήγας Βελενστενλης Ρωμανός Σεφέρης Ελύτης Γκάτσος Παπανικολάου Κουτσανις Σταρκ Ευανθία Γαλάνη για να δεις και κάποιους τωρινούς και άλλοι χιλιάδες Έλληνες που στελεχώνουν νοσοκομεία πανεπιστήμια σχολές και εταιρείες παγκοσμίως.Μονο το τεστ Παπ έχει σώσει εκατομμύρια γυναίκες από το Καρκίνο και το θάνατο και θα σώζει δια βίου ακόμη δισεκατομύρια στο βάθος του χρόνου.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This