Ιταλιάνο (προπονητής Φιορεντίνα): «Μας πονάει η απώλεια του τίτλου περισσότερο από πέρσι…»

Must Read

Την ώρα που όλο το γήπεδο του τελικού… καιγόταν από ενθουσιασμό, ο προπονητής της Φιορεντίνο, ο Βιτσέντζο Ιταλιάνο ζούσε το δικό του δράμα. Είχε την ελπίδα ότι η περσινή ήττα, στην εκπνοή και πάλι του αγώνα θα έδινε κίνητρο στους ποδοσφαιριστές του να φτάσουν την κατάκτηση του Κόνφερενς Λιγκ:

«Είναι απογοητευτικό για δεύτερη φορά. Είναι απογοητευτικό γιατί και πάλι είχαμε πολλές ευκαιρίες να σκοράρουμε, τα παιδιά έκαναν ό,τι μπορούσαν. Παλέψαμε, ιδρώσαμε, δημιουργήσαμε ευκαιρίες απέναντι σε μια ομάδα που δεν σου επιτρέπει να παίξεις καλό ποδόσφαιρο» είπε αμέσως μετά το ματς στο Sky Sport Italia και συνέχισε:

«Δεν νομίζω ότι αξίζαμε να χάσουμε αυτό το παιχνίδι, το οποίο θα μπορούσε να πάει μέχρι τα πέναλτι. Είναι μια τεράστια απογοήτευση για μένα, γιατί στον τρίτο τελικό παίξαμε με τον σωστό τρόπο, αλλά δεν έχουμε ακόμα την ωριμότητα, την εξυπνάδα για να κερδίσουμε σε έναν μοναδικό αγώνα.Λυπάμαι για τα παιδιά, αλλά αυτό είναι ποδόσφαιρο. Πρέπει να αποδεχτούμε αυτές τις ήττες. Ξέρω αυτούς τους παίκτες, ήταν όλοι έτοιμοι, συγκεντρωμένοι. Αυτά τα παιχνίδια εξαρτώνται από το ποιον αντιμετωπίζεις, αλλά όλοι όσοι μπήκαν στο γήπεδο έδωσαν ό,τι μπορούσαν. Δεν ήταν αυτό που όλοι περιμέναμε, αλλά είχαμε πολλές καταστάσεις να γιορτάσουμε πριν σκοράρουν. Απλώς τα πράγματα πάνε στραβά στους τελικούς για εμάς, δεν πάνε όπως μας πάνε. Το να χάνεις πονάει, να πας μέχρι το τέλος για δύο χρόνια τρέχοντας είναι κάτι καλό, αλλά φυσικά πρέπει να σηκώσεις ένα τρόπαιο και δεν τα καταφέραμε. Είναι κι αυτό μέρος της διαδικασίας. Το ταξίδι χαλάει όταν βλέπεις τους άλλους να σηκώνουν το Κύπελλο. Πονάει να βλέπεις τα παλικάρια σου να κλαίνε. Πιστέψαμε πραγματικά ότι αυτή τη φορά θα μπορούσαμε να έχουμε έναν διαφορετικό επίλογο σε αυτή την εκστρατεία».

Το πιθανότερο αυτό να είναι το τελευταίο ματς του Ιταλού τεχνικού:

«Αυτή τη στιγμή, κι εγώ αισθάνομαι πικραμένος, απογοητευμένος, απογοητευμένος, γιατί κι εγώ πίστευα ότι θα μπορούσαμε να έχουμε ένα διαφορετικό τέλος. Υπάρχει ένα ακόμη παιχνίδι την Κυριακή στο Μπέργκαμο για να κλείσει η σεζόν και μετά θα συναντηθώ με τον Πρόεδρο».

Η Φιορεντίνα είχε επιπλέον κίνητρο για να κερδίσει απόψε, καθώς ήθελε πολύ να αφιερώσει το Κύπελλο στον γενικό διευθυντή Τζο Μπαρόνε, ο οποίος πέθανε από καρδιακή προσβολή τον περασμένο Μάρτιο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This