Βουλγαρία: Σοβαρά επεισόδια σε αγώνα – Οπαδοί μπούκαραν με ρόπαλα!

Χάος στο γήπεδο

Must Read

Γης μαδιάμ! Η ΤΣΣΚΑ αντιμετώπισε την ΤΣΣΚΑ 1948 στο μπαράζ για μία θέση στα προκριματικά του Conference League, σε ένα ντέρμπι στη Σόφια της Βουλγαρίας, που στιγματίστηκε από τρομακτικά επεισόδια!

Η 1948 βρισκόταν μπροστά στο σκορ με 2-0 όταν στο 88ο λεπτό ένας χούλιγκαν της ΤΣΣΚΑ εισέβαλε στο γήπεδο, κρατώντας ρόπαλο και εκφόβισε τους παίκτες που ήταν μπροστά του. Κατόπιν, έδωσε σύνθημα για εισβολή και άλλων χούλιγκαν, οι οποίοι διέλυσαν τηλεοπτικό εξοπλισμό και διαφημιστικές πινακίδες και έδωσαν μάχες σώμα με σώμα με αστυνομικούς. Γυαλιά καρφιά στην κυριολεξία από την μανία των εξοργισμένων οπαδών…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This