Είναι επίσημο! Ο Εμπαπέ ανήκει στη Ρεάλ και το σάιτ των Μαδριλένων δεν άντεξε από τους πολλούς επισκέπτες!

Αυτά είναι τα χρήματα που θα... χάσει φεύγοντας από την Παρί και αυτά που περιμένει να κερδίσει στη Ρεάλ

Must Read

Τη μεταγραφή του Κιλιάν Εμπαπέ από τη Παρί στη Ρεάλ την ήξεραν όλοι. Κι όμως μόλις οι Μαδριλένοι ανακοίνωσαν με τρεις μόλις λέξεις την απόκτηση του το σάιτ της ομάδας δεν άντεξε από τους πολλούς επισκέπτες!

Είναι κι αυτό μια απόδειξη το πόσο σημαμντική είναι αυτή η μεταγραφή. Ο ένας δίνει στον άλλο αυτό που ζητά. Ο Γάλλος την αξιοπιστία στην επίθεση και η Ρεάλ σε εκείνον ευρωπαϊκούς τίτλους που δεν κατάφερε να πάρει στους Παριζιάνους.

Αν και δεν έχουν γίνει γνωστές όλες οι λεπτομέρειες της οικονομικής συμφωνίας ο Εμπαπέ θυσιάζει, για λόγους ισορροπιών της ομάδας πολλά από τα χρήματα που έπαρνε στην Παρί. Από τα 70 εκ. ευρώ των Καταριανών θα πρέπει να αρκεστεί στα 15 εκ. των Μαδριλένων το χρόνο.

Θα χάσει; Λογικά όχι. Θα πάρει ένα πριμ υπογραφής συμβολαίου που φθάνει τα 100 εκ. ευρώ, που σημαίνει 20 εκ. ευρώ για τον κάθε χρόνο του συμβολαίου του. Πάμε στα 35.

Υπάρχουν και τα δικαιώματα εικόνας που λέγεται ότι θα φθάνουν στον τραπεζικό του λογαριασμό το 80% των εσόδων από οτιδήποτε τον αφορά και κυκλοφορεί σε όλο τον κόσμο η Ρεάλ. Με δεδομένο ότι το μέγεθος της νέας του ομάδας είναι μεγαλύτερο από της Παρί και απλώνεται σε όλο τον πλανήτη τότε καλύπτει επίσης ένα μεγάλο μέρος της… ζημιάς.

Ως παίκτης της Παρί έβγαζε γύρω στα 20 εκ. το χρόνο από διαφημίσεις δικές του. Τώρα ως παίκτης της Ρεάλ οι οικονομικοί του σύμβουλοι επιμένουν ότι το ποσό μπορεί ακόμα και να διπλασιαστεί!

Όσο για το χρόνο της ανακοίνωσης επιλέχθηκε μετά από συμφωνία των δύο πλευρών. Η Ρεάλ ήθελε την ανακοίνωση μετά τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ κι ο Εμπαμπέ πριν τις υποχρεώσεις του με τη Γαλλία στο Euro που αρχίζει στις 15 του μήνα. Έτσι θα αποφύγει τις ερωτήσεις για το μέλλον του και θα αφιερωθεί απερίσπαστος στο καθήκον του να οδηγήσει ψηλά τη Γαλλία.

Η επίσημη παρουσία του θα γίνει στις 15 ή 16 Ιουλίου στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» σε μια εκδήλωση που θα θυμίζει ταινία του Χόλιγουντ!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This