Εθνική Ελλάδος: Προπόνηση με απαρτία ενόψει Γερμανίας

Διπλό τεστ για την γαλανόλευκη

Must Read

Άπαντες παρόντες με βάση τους διαθέσιμους. Την πρώτη της προπόνηση με όλους τους ποδοσφαιριστές να είναι στην διάθεση του Ομοσπονδιακού τεχνικού, Νίκου Παπαδόπουλου, έκανε η Εθνική στο «Γεώργιος Καμάρας» της Ριζούπολης.

Ενσωματώθηκαν άλλωστε οι: Μπακασέτας, Μασούρας, Ρέτσος, Ιωαννίδης, Τζολάκης, Ντόη, Κυριακόπουλος, Τζόλης και Δουβίκας. Θυμίζουμε, προτιμήθηκε στην παρούσα φάση, να μείνουν εκτός, ώστε να γεμίσουν μπαταρίες, αλλά και να δοκιμαστούν και άλλα σχήματα, οι: Κώστας Τσιμίκας, Τζορτζ Μπάλντοκ, Γιώργος Γιακουμάκης και ο Δημήτρης Πέλκας.

Το πρόγραμμα της Εθνικής είχε διάρκεια μιάμισης ώρας και στο δίτερμα ήταν από τη μία πλευρά Μαυροπάνος-Χατζηδιάκος στο κέντρο της άμυνας, ενώ στα άκρα αυτής Γιαννούλης, Ρότα, με τους Σιώπη και Κουρμπέλη στο κέντρο. Η άλλη ομάδα είχε Μάνταλο και Μπακασέτα στο κέντρο, ενώ Μασούρας, Τζόλης και Ιωαννίδης ήταν η τριάδα στην επίθεση.

Η αυριανή προπόνηση θα διεξαχθεί εκ νέου στο γήπεδο του Απόλλωνα Σμύρνης στις 10:30 (κλειστή για το κοινό και τους εκπροσώπους των ΜΜΕ) και στις 16:00 η αποστολή της Εθνικής θα αναχωρήσει με πτήση τσάρτερ για το Ντίσελντορφ, ενόψει του φιλικού με την Γερμανία (7/6, 21.45) στο Borussia-Park. Ακολούθως θα παίξει εκτός έδρας με την Μάλτα (11/6, 19.00).

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ethniki Omada (@ethnikiomada)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This